💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yıl sonuna kadar Bitçi kripto para borsasında yapacağınız her yeni üyelik ve KYC doğrulaması (kimlik + selfie) için 100 TL değerinde Bitcicoin hediye kampanyası başladı.Üye...
.YIL SONUNA KADAR UP
Bkm
swa
50 TL alanlar desteğe yazıp ek 100 TL alıyor100 TL olduğuna emin miyiz ya? bi arkadaşa 50 TL yüklediler. benim hala onay aşamasında bekliyor 2 gündür.
sistemsel hata yüzünden 50 TL yüklenmiş. Aynı zamanda 13.10.2021 00:00 itibarıyla hesap onayını gerçekleştirmiş ilk 250 bin kullanıcımıza dağıtılacak olan 100 TL değerindeki Bitcicoin hediyeleri hesaplara yansımaya başlamıştır. diyor...yani 100 TL olayı yalan oldu sanırım50 TL alanlar desteğe yazıp ek 100 TL alıyor
Ben dün hesap açıp onaylattım hesabı 30 dk önce geldi 100 tl'lik bitci coin hesabımasistemsel hata yüzünden 50 TL yüklenmiş. Aynı zamanda 13.10.2021 00:00 itibarıyla hesap onayını gerçekleştirmiş ilk 250 bin kullanıcımıza dağıtılacak olan 100 TL değerindeki Bitcicoin hediyeleri hesaplara yansımaya başlamıştır. diyor...yani 100 TL olayı yalan oldu sanırım
Daha bugün 2 hesap onayı daha yaptım, ikisinin ödülü onaylanır onaylanmaz hesaba geçti.sistemsel hata yüzünden 50 TL yüklenmiş. Aynı zamanda 13.10.2021 00:00 itibarıyla hesap onayını gerçekleştirmiş ilk 250 bin kullanıcımıza dağıtılacak olan 100 TL değerindeki Bitcicoin hediyeleri hesaplara yansımaya başlamıştır. diyor...yani 100 TL olayı yalan oldu sanırım
Hayırlı olsun kardeşim, keşke referans linki ile açsaydın +10 TL daha alıyordunBen dün hesap açıp onaylattım hesabı 30 dk önce geldi 100 tl'lik bitci coin hesabıma
Uzun süre bekleyen onaylar genelde selfie sorunu yüzünden oluyor, desteğe mail atarak çözebilirsin.Nasıl onay yapıyorsunuz anlamıyorum 2 gündür hala onay aşamasında benimki sizde iyi şans var demekki
Up
Osbir
Bajalim
UP
G