21k gerçek takipçili hesaba kaç verirsin hiç bot yok.Başlıkta da belirttiğim gibi, bu aralıkta olan hesaplarınız alınır.
takipçinizin yanına fiyatını belirtin
Bir de ölücüyüm, kabul etmezsem chatte dazır duzur etmeyin yok efendim daha ucuzu varsa bana da al falan diye uğraşamam.
turkmu hesap bot yoksa konusalım21k gerçek takipçili hesaba kaç verirsin hiç bot yok.
11.2k hesap var 100 150 goruor st uyguna satarim TG @teymenmedyaturkmu hesap bot yoksa konusalım
kanka senın hesap bot bana bot hesap lazım degıl eyv11.2k hesap var 100 150 goruor st uyguna satarim TG @teymenmedya
türk ama fan sayfaları takipçilerin hesapları genelde 4-5 k arası ama 10-25 k arası takipçilerde varturkmu hesap bot yoksa konusalım
tg bysmartienBaşlıkta da belirttiğim gibi, bu aralıkta olan hesaplarınız alınır.
Bir de ölücüyüm, kabul etmezsem chatte dazır duzur etmeyin yok efendim daha ucuzu varsa bana da al falan diye uğraşamam.
satıs yapabılırmıyız onu soyle kapıda odeme satıs yapıcak bı hesap arıyorum bıde fıyat ne dıyorsuntürk ama fan sayfaları takipçilerin hesapları genelde 4-5 k arası ama 10-25 k arası takipçilerde var
telegramdan yaz : @euroblanksatıs yapabılırmıyız onu soyle kapıda odeme satıs yapıcak bı hesap arıyorum bıde fıyat ne dıyorsun
tıcarette burdan yanayım genelde dm atıyorum sana bıde esc kullanırım kabul edersentelegramdan yaz : @euroblank
kabul ederimtıcarette burdan yanayım genelde dm atıyorum sana bıde esc kullanırım kabul edersen
747k 5.5k @phroteinBaşlıkta da belirttiğim gibi, bu aralıkta olan hesaplarınız alınır.
200k diyor max birader747k 5.5k @phrotein
13k fiyat ne30k var 13k var
75 insta @wbaranmedya13k fiyat ne
İnstagram adresi sal159k mevcut
İnstagram salarsan konuşalım dostum159k mevcut
Knk kaç TL ye alıyım 10 k hesabı bana ulaş sana 05541487190Başlıkta da belirttiğim gibi, bu aralıkta olan hesaplarınız alınır.