Alım 10k üzeri organik Instagram sayfalarınıza talibim (2 Viewers)

Merhaba arkadaşlar, Kendi projelerimde değerlendirmek üzere, etkileşimi yüksek ve tamamen organik şekilde büyütülmüş Instagram hesapları satın alıyorum. Dışarıdan yabancı...

Merhaba arkadaşlar,

Kendi projelerimde değerlendirmek üzere, etkileşimi yüksek ve tamamen organik şekilde büyütülmüş Instagram hesapları satın alıyorum. Dışarıdan yabancı siteler yerine, forum içindeki dostlarımızın emek verdiği hesapları satın alarak karşılıklı kazanç sağlamayı tercih ediyorum.

🔍 Aradığım Hesap Özellikleri:​

• Takipçi Sayısı: Öncelikle 5K - 10K arası (Daha yüksek kitleli, aktif hesaplar da değerlendirilir).
  • İçerik Türü: Hobi sayfaları, parodi hesaplar, fan sayfaları (ünlüler, Survivor, dizi/film vb.), araba/edits videoları veya kişisel blog tarzı kasılmış hesaplar.
  • Kısıtlama: Kesinlikle +18 / Cinsel içerikli hesaplarla ilgilenmiyorum.
  • Organiklik: Bot takipçili, etkileşimi ölü hesaplar lütfen teklif vermesin. Takipçilerin gerçek ve etkileşimli olması tek şartımdır.

🤝 Süreç Nasıl İşleyecek?​

1. Elinizdeki hesabın kullanıcı adını ve istediğiniz fiyatı PM (Özel Mesaj) yoluyla bana iletin.
  2. Hesabın istatistiklerini inceledikten sonra uygun bulursam sizinle iletişime geçeceğim.
  3. Anlaşma sağlandığı takdirde ödeme ve devir işlemlerini hızlıca gerçekleştirebiliriz.
Not: Tek seferlik değil, düzenli aralıklarla alım yapmaya devam edeceğim. Elinde kaliteli sayfası olan her zaman yazabilir.
Hızlı dönüş için lütfen PM üzerinden iletişime geçiniz!

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,276Konular
3,283,713Mesajlar
319,806Kullanıcılar
ahmetuysalSon Üye
Üst Alt