Satım 10TL Hosting + .com Domain Cpanel

0.99€ (10₺) ile Domain .com Hosting WebMail Method Fiyatı 30₺ Hosting 1AY + Cpanel Özellikleri ; Bandwith : Sınırsız Depolama : 50GB Email Sınırı : 10 Domain : .com Aldığım...

0.99€ (10₺) ile
Domain .com
Hosting
WebMail

Method Fiyatı 30₺

Hosting 1AY + Cpanel Özellikleri ;
Bandwith : Sınırsız
Depolama : 50GB
Email Sınırı : 10
Domain : .com

Aldığım Domain + Hostingler ; https://www.hizliresim.com/ql6044c

Maalesef Domain Sadece .com alınabilmektedir.

İletişim
Telegram : @quixmedia
PM

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Herkes istediği fiyata satabilir tabii ki ama şu fiyatlara biraz daha dikkat etsek sizce de güzel olmaz mı ? Çok ufak rakamlar veriyorsunuz, Abi sizden ricam, piyasayı bu kadar batırmayalım. Yine de hayırlı satışlar, güzel fiyat kaçıranlar salaktır diyebilirim

Herkes istediği fiyata satabilir tabii ki ama şu fiyatlara biraz daha dikkat etsek sizce de güzel olmaz mı ? Çok ufak rakamlar veriyorsunuz, Abi sizden ricam, piyasayı bu kadar batırmayalım. Yine de hayırlı satışlar, güzel fiyat kaçıranlar salaktır diyebilirim
Piyasayı bilmediğim için 20tl koydum normal fiyatı sizce kaç olmalı ?

Piyasayı bilmediğim için 20tl koydum normal fiyatı sizce kaç olmalı ?
Fiyatı ucuz bulmamın sebebi piyasada illegal olmayan .comlar bile 40'tlden hep yukarıda. Örnek verecek olursak, yöncü .com'u 60 tlye, geunes ise .com'u 90 tl'den satıyor. Üstelik bunlar Phis'e bile izin vermiyor yani iki güne elinden alırlar domaini. Forum içerisinde eskiden min 35,30 tl'den verlirdi şimdi 10 tl'den verilmesi bana biraz ucuz geldi ama fikrinize saygı duyarım, sonuçta piyasada iş yapıyoruz. Hayırlı satışlar dilerim

133,469Konular
3,282,310Mesajlar
319,069Kullanıcılar
Grkm21Son Üye
Üst Alt