.
bilader sen benim bu adamla geçmişimi biliyonmu sanaldaki en eski arkadaşlarımdan ben belki şaka olsun die söyledimİsteyen istedigi yerden gelir ayrimcilik yok saygişi efendi dürüst olsun gerekirse çocuk olsun aytden gelsin ama sonuçta insandir
bilip bilmeden konuşma kardeşim. Ninja bildiğim kadarıyla önceden ayrıldı.adam baktı norslar gg sona hemen spy a geçeyim

bilader sen benim bu adamla geçmişimi biliyonmu sanaldaki en eski arkadaşlarımdan ben belki şaka olsun die söyledim
Ninja yavaş gardaşım. İcraatların çakalları korkutur olmuş. Kulağıma neler neler geldi.![]()
, o çakallar kendileri icraat yapamadıkları için baltalamayı iyi biliyorlar farkındayım kardeşim. Ağzının payını veriyorum hepsini sıkıntı yok sneaky:Abi takma onları, o çakallar kendileri icraat yapamadıkları için baltalamayı iyi biliyorlar
![]()
kaçıncı diyişim sana amk özele bakıcakmısın ?farkındayım kardeşim. Ağzının payını veriyorum hepsini sıkıntı yok sneaky:
Baktım mübarek ama ne dediğini anlayamadım. O editör börü ben değilim.kaçıncı diyişim sana amk özele bakıcakmısın ?
farkındayım kardeşim. Ağzının payını veriyorum hepsini sıkıntı yok sneaky:
mectruy abi öyle diyorBaktım mübarek ama ne dediğini anlayamadım. O editör börü ben değilim.
editörün haberini silemem dedi ss lere bakarsan ne olup bittiğini anlarsın kardeşimBaktım mübarek ama ne dediğini anlayamadım. O editör börü ben değilim.