14 site hacked çok uğraştırdı sonunda rootladım litespeed

Merhaba arkadaşlar sizi 'hacker' adı altında zorbalık yaparken görüyorum. Bazı Türk sitelerini hacklediğinizi görüyorum bazı acemi veya trol arkadaşların buralarda ben 'hackerim' demesini sağladığınız için teşekkür ederim. Siz Türk müsünüz yada nesiniz bilmiyorum fakat Türk sitelerini hackleyince bir şey geçmiyor elinize yada ne bileyim hacklediniz diye de hacker olmuyorsunuz. Basit hack programları kullanıp basit insanlar oluyorsunuz kötü tarafta değil Türklere karşı iyi tarafta olmalısınız. Kendinize TÜRK demeye utanmanız gerek. Gidip yurt dışı kaynaklı siteleri hackleyip Türk gücünü göstermek yerine elin fukaralarının sitelerini binbir güçlük ile hazırlanmış opensource kaynaklı siteleri hackleyince elinize ne geçiyor anlamış değilim. Gidip baba siteleri hacklemeyi deneyin ondan sonra ben hacker oldum anne dersiniz. Umarım yeterince anlaşılır olmuşumdur. Sizin gibiler ile aynı milletten olduğum için utanıyorum... Kimse kusura bakmasın eline sağlık falan diyemeyeceğim.

Merhaba arkadaşlar sizi 'hacker' adı altında zorbalık yaparken görüyorum. Bazı Türk sitelerini hacklediğinizi görüyorum bazı acemi veya trol arkadaşların buralarda ben 'hackerim' demesini sağladığınız için teşekkür ederim. Siz Türk müsünüz yada nesiniz bilmiyorum fakat Türk sitelerini hackleyince bir şey geçmiyor elinize yada ne bileyim hacklediniz diye de hacker olmuyorsunuz. Basit hack programları kullanıp basit insanlar oluyorsunuz kötü tarafta değil Türklere karşı iyi tarafta olmalısınız. Kendinize TÜRK demeye utanmanız gerek. Gidip yurt dışı kaynaklı siteleri hackleyip Türk gücünü göstermek yerine elin fukaralarının sitelerini binbir güçlük ile hazırlanmış opensource kaynaklı siteleri hackleyince elinize ne geçiyor anlamış değilim. Gidip baba siteleri hacklemeyi deneyin ondan sonra ben hacker oldum anne dersiniz. Umarım yeterince anlaşılır olmuşumdur. Sizin gibiler ile aynı milletten olduğum için utanıyorum... Kimse kusura bakmasın eline sağlık falan diyemeyeceğim.
kusura bakmayın çok özür dileyerek hortlatıyorum.cavdarı bruteci sandı heralde arkdş türk sitelerine biz basmasak açıklarını kapatmadan gezecekler türk sitesi diye zaten dosyalarını silmiyoruz uyari.html veya direk anasayfaya basıyoruz kimse burda ben hackerim ben en iyi defacerim diye iddialar ortaya atmıyor başka forumlardaki gibi bilgisini kullanıp sadece hackshow yapanlarla dolu değil bilgisini paylaşanlarla dolu.o sitelerde biz basmayınca genelde başka forumlar mass deface atıyor herhangi bi yere gir yine index görüyorsun sonra işin iyice uzuyor al sana bastığım bir site örneği http://reklamsiteleri.tk gir bak siteye sitenin yanına /aksdgasjdasdj ekle yine adamların indexini göreceksin biz sadece ana sayfaya basarız benm bilgim yok zaten heryere basanda kendisine kalmış bişe diyemem ama belli senin sitene basmışlar bizim forumdan o yüzden içerlemişsin yapma böyle

Site içeriklerini değiştirmek yerine geliştiricilerin görebileceği uyarılar koymak ana ekrana saçma sapan resimler ile doldurmak youtube videoları oynatmak değişik bir hackerlik. Neyse hacker arkadaşım diğer bir mevzu açık bulmak mesele değil açığı nasıl kapatabileceğine yardımcı olmak daha mantıklı değil mi hiç bir zaman açıkların tamamını kapatamazsınız veya sistemin açıklarından yararlanıp milletin bölümlerine giremezsiniz. Benim yazma amacım sitenin benim olup olmaması değil geliştirilmekte olan bir sitenin gereksiz saldırınıza maruz kalıp gereksiz şeyler gösterilmesine tepki gösteriyorum. Madem bu kadar iyi hackerlersiniz sistemin açıklarını kapıyorsunuz
John McAfee: Bitfi Cüzdanımı Hackleyene 100 Bin Dolar Vereceğim gibi ülkeye ve kendinize faydalı şeyleri yapmayı deneseniz daha faydalı olacaktır.

Site içeriklerini değiştirmek yerine geliştiricilerin görebileceği uyarılar koymak ana ekrana saçma sapan resimler ile doldurmak youtube videoları oynatmak değişik bir hackerlik. Neyse hacker arkadaşım diğer bir mevzu açık bulmak mesele değil açığı nasıl kapatabileceğine yardımcı olmak daha mantıklı değil mi hiç bir zaman açıkların tamamını kapatamazsınız veya sistemin açıklarından yararlanıp milletin bölümlerine giremezsiniz. Benim yazma amacım sitenin benim olup olmaması değil geliştirilmekte olan bir sitenin gereksiz saldırınıza maruz kalıp gereksiz şeyler gösterilmesine tepki gösteriyorum. Madem bu kadar iyi hackerlersiniz sistemin açıklarını kapıyorsunuz
gibi ülkeye ve kendinize faydalı şeyleri yapmayı deneseniz daha faydalı olacaktır.
şimdi burda bana laf atmışsın herhalde ben sızdığım sunucuda başkası sızamasın diye bazı açıklarını kapatıyorum zaten ben girmediğim zamanlar türk sitelerine pkklı şerefsizler girip index atıyor veya yabancılar benim girdiğim sitelere bak bakalım kimler girebilmiş veya kim girmiş beni araştırmadan yorum atmayın şuraya biz oraya iletişim için bilgilerimizi bırakıyoruz mail adresinden bana ulaşıyolar veya sitemize gelip yardım istediklerinde sitelerini açıyoruz geri kalan açıklarıda kendileri halledebilrse halleder o açıklarda beni ilgilendirmez

131,807Konular
3,271,557Mesajlar
316,258Kullanıcılar
etliekmek1Son Üye
Üst Alt