Hesabı 99 da sildim açabilecek varsa yazsın pay vericem
99 da silmeseydim daha güzel olucakti tşk 🥵eline sağlık Parliament
99 olayına hiç girme bence gereksiz artık. ios kod göndermiyodu ama onuda fixlediler sadece bazen işe yarıyor.99 da silmeseydim daha güzel olucakti tşk 🥵
Doğru doğru elde hesap olacakken kaybettim99 olayına hiç girme bence gereksiz artık. ios kod göndermiyodu ama onuda fixlediler sadece bazen işe yarıyor.
Knk kurucu gectikten 3 hafta donuk ceksen bile silmenden daha iyidi adam hesap giti diyip denemiyor bile artık büyük kayıp 142 kDoğru doğru elde hesap olacakken kaybettim
ben 1 tane hesap bile silmedim 99 fix oldu artık her aldıgın hesabı 3 hafta donuk cek gir mis 300 k da olsa alamıyor kullanıcı adı gidiyor saglık olsn acılmaz artık 99 dan gittiYapcak bişi yok şimdi denicem bişey
99 un valla aq bakalımben 1 tane hesap bile silmedim 99 fix oldu artık her aldıgın hesabı 3 hafta donuk cek gir mis 300 k da olsa alamıyor kullanıcı adı gidiyor saglık olsn acılmaz artık 99 dan gitti
Eyw 😋emeğine sağlık
QkwkksksksAçarız kardeşim sıkıntı etme abin var
Yazıyoruminstagram.com/erenoffc
99da sildiğiniz , ihlalden silinen , taklit , 13 yaş , yapay yiyen , şifresini unutup dondurduğunuz hesaplar , duo faktör buguna giren hesaplarınız açılır![]()
Ne bileyim amk ya OWNDİWKXJXAhmet birincisi iyi iş eline sağlık ikincisi 99a çekip silmek ne amına kodum KJSHSHSHSSHSG
KWMSNSNSJSNSJS
Eyw da emeğim boşa gitti tam 1 saat sm çekmiştim yazık olduSevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Emeğine sağlık.
es
EywEline sağlık