.

deleted
Arkadaşlar Cloudflare bypass etmenin en basit ve etkili yollarından birini anlatıyorum bilenler vardır mutlaka ama bilmeyenler için yararlı olacaktır beri baştan söyleyeyim her site için geçerli değildir kesinlikle !

View hidden content is available for registered users!

Öncelikle hedef sitemiz diyelim bu : hedefsite.com

Şimdi bir cmd açın ve bu kodu yazın:

Kod:
ping hedefsite.com
CloudFlare korumalı olduğu için 104.xx.xx.x gibi bir ip çıkıcak bu gerçek İP değildir tabi şimdi geçelim gerçek İP bulmaya
CMD açıp bu komutu yazın

Kod:
nslookup -q=mx hedefsite.com
Bu kodu yazdıktan sonra böyle bir sonuç çıkabilir:
Kod:
hedefsite.com  MX preference = 0, mail exchanger = dc-da64ba1005e7.hedefsite.com
Burda mail exchanger olan bölümü kopyalayın yani bunu:
Kod:
dc-da64ba1005e7.hedefsite.com
Şimdi bu kodu yazıyoruz:
Kod:
ping dc-da64ba1005e7.hedefsite.com
Bunu yazdıktan sonra büyük ihtimal sitenin gerçek İP görünüyor. Denendi çalışıyor hatta çoğu hedefimde bu methodu kullandım gerçekten etkili tabi her site için geçerli değil :) Mesela forumcsdark.com sitesinde deneyebilirsiniz :) By NinjaCR3

Arkadaşlar Cloudflare bypass etmenin en basit ve etkili yollarından birini anlatıyorum bilenler vardır mutlaka ama bilmeyenler için yararlı olacaktır beri baştan söyleyeyim her site için geçerli değildir kesinlikle !

Öncelikle hedef sitemiz diyelim bu : hedefsite.com

Şimdi bir cmd açın ve bu kodu yazın:

Kod:
ping hedefsite.com
CloudFlare korumalı olduğu için 104.xx.xx.x gibi bir ip çıkıcak bu gerçek İP değildir tabi şimdi geçelim gerçek İP bulmaya
CMD açıp bu komutu yazın

Kod:
nslookup -q=mx hedefsite.com
Bu kodu yazdıktan sonra böyle bir sonuç çıkabilir:
Kod:
hedefsite.com  MX preference = 0, mail exchanger = dc-da64ba1005e7.hedefsite.com
Burda mail exchanger olan bölümü kopyalayın yani bunu:
Kod:
dc-da64ba1005e7.hedefsite.com
Şimdi bu kodu yazıyoruz:
Kod:
ping dc-da64ba1005e7.hedefsite.com
Bunu yazdıktan sonra büyük ihtimal sitenin gerçek İP görünüyor. Denendi çalışıyor hatta çoğu hedefimde bu methodu kullandım gerçekten etkili tabi her site için geçerli değil :) Mesela forumcsdark.com sitesinde deneyebilirsiniz :) By NinjaCR3
bir bakalım

131,914Konular
3,272,584Mesajlar
316,536Kullanıcılar
hahakralixSon Üye
Üst Alt