arkadaşlar merhaba instagram üzerinden @arma kullanıcı adını alıp biyografiye kendi ismini yazdığı an 1500 tl yi hesabına aktaracağım ilgilenen arkadaşlar pm atabilir veya...

ben sosyal medya uzmanıyım adamım bundan para kazanıyorum benim müşteri çevem geniş sağlam iş yapan birini bulsam devamlı çalışacağım daSenin bu nicklerden nedir çektiğin be reis![]()
ben herşeyi zaten yapıyorum medya ile kullanıcı adı alan arkadaşlar varmış ben bunu yapmak için hiç uğraşmadım ama ilgi gelince bunu yapacak arkadaş arıyorum çünkü bende üzerine koyup müşterimden fiyat istiyorumsosyal medyada uzmansan başkalarına ihtiyacın olmamalı
500 Deseydi gene uğraşırdımBen piyasayi bilmiyorum bu kul ad mevzusunu ama sanmam 1500 tlye alicaklarini![]()

İmkansız oynuyorsunuz söyliyim adamlar o kullanci adina 1000 dolar vermislerde alamamislar500 Deseydi gene uğraşırdım![]()
Adam nereden bilebilirdiki hesabı üzerine dolarlar konuşulsun heİmkansız oynuyorsunuz söyliyim adamlar o kullanci adina 1000 dolar vermislerde alamamislar![]()

hey alahım yarabbim sende nasıl bir kafa yaşıyorsun canım kardeşim ben 1000 dolarım olsa kullanıccı adımı alırım biraz ktap oku kitap geliştir kendii böyle şeyler düşünem kardeşim .Dİmkansız oynuyorsunuz söyliyim adamlar o kullanci adina 1000 dolar vermislerde alamamislar![]()
evet kardeşim halen geçerliHala geçerlimi?
ugraş dostum500 Deseydi gene uğraşırdım![]()
arkadaşlar merhaba instagram üzerinden @arma kullanıcı adını alıp biyografiye kendi ismini yazdığı an 1500 tl yi hesabına aktaracağım ilgilenen arkadaşlar pm atabilir veya yorum yapabilirler
NOT: LÜTFEN HESABIN KAPANMASI İÇİN SAÇMA SAPAN ŞEYLER İLE UĞRAŞMAYIN LÜTFEN SPAM İLE ALMA VS
Yav ne yeterlisi knk kać tane arkadaşım ve ben yazdık görüldü atıyorYakın bir dostum yapıyor instagram : bekorot kendisine wp den yazman yeterli.
kendisiyle nasıl iletişim kurabilirim ben devamlı çalışabileceğim birini arıyorumYakın bir dostum yapıyor instagram : bekorot kendisine wp den yazman yeterli.
kendisiyle nasıl iletişim kurabilirim ben devamlı çalışabileceğim birini arıyorum
Dostum sadece 'sa' VS yazıyorsan cevap vermez 'kul.adı satın alacağım' yazarsan cevap vericektir.kendisiyle nasıl iletişim kurabilirim ben devamlı çalışabileceğim birini arıyorum
iyide nereye yazacağım.dDostum sadece 'sa' VS yazıyorsan cevap vermez 'kul.adı satın alacağım' yazarsan cevap vericektir.
+90 551 700 80 00iyide nereye yazacağım.d