.
Buna tebrikler diyen ya salakdır ya da mal ulan millet bişey öğretiyor insanlara sen de git baltala
Silivri soğukturBuna tebrikler diyen ya salakdır ya da mal ulan millet bişey öğretiyor insanlara sen de git baltala
Eline sağlık :'))Last Pythonists baktımda hacklemeyen kalmamış aqEline sağlık :'))
Sakat sanırım :SBuna tebrikler diyen ya salakdır ya da mal ulan millet bişey öğretiyor insanlara sen de git baltala
Hack forumunda olduğunun farkında değil heraldeSakat sanırım :S

ahh canım biri şuna öğretsin yavHack forumunda olduğunun farkında değil heralde![]()
Adamlar Python Brezilya’da yayılsın diye site açsın yazılıma yön vermek için uğraşsın siz de gidin işsiz işsiz baltalayın.
Sen Nediyon Yandan Yandan banı yiyecen şimdikAdamlar Python Brezilya’da yayılsın diye site açsın yazılıma yön vermek için uğraşsın siz de gidin işsiz işsiz baltalayın.
zamanında dynadot.com ' u aynı şekilde hacklediydim. stored akar
javascript ile tam sayfa atabiliyon öyle yerlerde. daha da olmazsa meta at video çek ak benim taktikindex.php bastım iframeyi aslında ama az karakter hakkı tanıdığı için tam yemedi iframe![]()
![]()
bremin bu qarip qarip yorumlari nasi dusunuyorsun IQ yuksek qalibaninja madalya olsa boynuna takardım. Tebrik ederim sağlam biyeri indirdin bukez. Brezilyanın resmi python dernek sitesi !
Alexa değerinden anlaşılır zaten.
Ellerine sağlık kankaBasit ve bir o kadar da kritik bir açıktan yararlanarak iframe çaktım![]()
Buralar sana göre değil dostum.Buna tebrikler diyen ya salakdır ya da mal ulan millet bişey öğretiyor insanlara sen de git baltala