1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.
infibytesmm yazın hocam tgden1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.
@ROOT3R aynen kanka piyasanın en ucuzu sensin skhdkadj ben belirtincede baltacı oluyorum vay amq adam 15 tlye 3k satıyor sen 1k satiyosun hala en ucuzu diyosun1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.
daha önce uyarmıştınız hiç bir şekilde kendisiyle muhabbetim yokken yine durduk yere bana sataşıp huzursuzluk yaratıp üyeleri birbirine düşürüyor ve ticaret konularına gereksiz polemikler yaratıyor lütfen artık gereğini yapar mısınız ?@ROOT3R aynen kanka piyasanın en ucuzu sensin skhdkadj ben belirtincede baltacı oluyorum vay amq adam 15 tlye 3k satıyor sen 1k satiyosun hala en ucuzu diyosun
ya ben sanki bişey yaptım he rolayda admini etiketleyip duruyorsun adminelrde bıktı senden ya kardeşim sana Ispat gösteriyorum piyasanın en ucuz coinini satıyorum yalanini atan sensin kanit gösterince suçlu mu oluyorum anlamadım kidaha önce uyarmıştınız hiç bir şekilde kendisiyle muhabbetim yokken yine durduk yere bana sataşıp huzursuzluk yaratıp üyeleri birbirine düşürüyor ve ticaret konularına gereksiz polemikler yaratıyor lütfen artık gereğini yapar mısınız ?
@Al Simmons @İbrahim @SkullZ
20k var 1k 5tl 20k 85tl salarım normde 100tlCoin var mı ?
up1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.
Upp++1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.
18 satıyorsan pm gel1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.
Pm attım mesaj kutuna bak18 satıyorsan pm gel
+ref 850 coin alındı anında teslimat1k coin 5tl veya tekliflere açığım hesap, plesk , script vb. elimde 25k coin var ödeme papara isteyen ig veya pm gelebilir İG : 7.7.2021.