2 Adet Film Sitesi Hacklenmistir!

Not: Türk sitelerini hacklemiyorum sadece fazla acık oldugu için yaptım adminlerine mail atım acıkları kapatmaları için :) hdfilmdunyasi.tk >...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi saattir ortada dönen şeyin gitmesini bekliyom,eline sağlık heralde bu yeni nickin önceden sanalda bulunmuşsundur.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle sa o iki siteninde admini benim. Ve benim bir hack grubum var asuna şöyle demişsin " sitenin açığı oldugu için yaptım adminlerine mail atım acıkları kapatmaları için " kardeşim ilk olarak sitede açık yok kali linux da tarattım. ikinci olarak mail atmamışsın. üçüncü olarak pc de trojen olduğu için öyle bir şey yapabildin. dördüncü olarak türklere zararım yok diyorsun ablamın bütünm sosyal medya hesaplarını hackliyorsun ve miror h ına koyuyorsun. beşinci olarak ise sen program bebesisin anladın mı ? istiyorsan girebilirsin dolanabilirsin forumumuzda :D belki birşeyler öğrenirsin. Benim yanımda şuan pc olmadığı için sana birşey yapamıyorum :D sitenin url si Blackleymirworld.com

Moderatörün son düzenlenenleri:
Not: Türk sitelerini hacklemiyorum sadece fazla acık oldugu için yaptım adminlerine mail atım acıkları kapatmaları için :)

hdfilmdunyasi.tk > http://golgeler.net/view->635310

fullhdfilmekseni.com > http://golgeler.net/view->635311
İndexlerde spyhackerz.com ibaresini eklemen lazim kardeşim. bu arada müzik güzelmiş :D
Öncelikle sa o iki siteninde admini benim. Ve benim bir hack grubum var asuna şöyle demişsin " sitenin açığı oldugu için yaptım adminlerine mail atım acıkları kapatmaları için " kardeşim ilk olarak sitede açık yok kali linux da tarattım. ikinci olarak mail atmamışsın. üçüncü olarak pc de trojen olduğu için öyle bir şey yapabildin. dördüncü olarak türklere zararım yok diyorsun ablamın bütünm sosyal medya hesaplarını hackliyorsun ve miror h ına koyuyorsun. beşinci olarak ise sen program bebesisin anladın mı ? istiyorsan girebilirsin dolanabilirsin forumumuzda :D belki birşeyler öğrenirsin. Benim yanımda şuan pc olmadığı için sana birşey yapamıyorum :D sitenin url si www.blackhackworld.com
sana gelince hack'ten fazla anlamadiğini varsayiyorum bir insan yöncüye güvenip hack sitesi açarmi alan adin güzelmiş burada iyi iş yapar ama sana tavsiyem bu işleri ögrenip ondan sonra bir ekiple açman ve buda uzun sürer ve yurtdışı vds kullanmak olsun ilk işin @meras millet yöncüye güveniyor la :D

ellerine sağlık forumda yenisin heralde hoş geldin :) index müzik gzelmiş :D bide indexine spyhackerz.com eklersen çok güzel olur eğer uyarı atıcaksanda açıklarınızı kapatınız sözü gibi şeyler eklemen yeterli olucaktır :D

İndexlerde spyhackerz.com ibaresini eklemen lazim kardeşim. bu arada müzik güzelmiş :D

sana gelince hack'ten fazla anlamadiğini varsayiyorum bir insan yöncüye güvenip hack sitesi açarmi alan adin güzelmiş burada iyi iş yapar ama sana tavsiyem bu işleri ögrenip ondan sonra bir ekiple açman ve buda uzun sürer ve yurtdışı vds kullanmak olsun ilk işin @meras millet yöncüye güveniyor la :D

Kaedeşim sen öyle düşünebilirsin. Fikirlerine saygım vardır fakat tanınmış bir grup deyiliz çok da etkin de değiliz ama eskiden fazla sayoda gerçekleştirdiğimiz saldırılar oldu. Çok az bir araştırmayla bulabilirsin bunu. Hostinger in database sini ele geçirdiğimiz ayyıldız tim adlı hacker grubunun databasesini kopyalayıp sildiğimiz yaptığımız faaliyetler arasında. Sadece şöyle belirtiyim kış uykusundayız uykudan uyanınca çok kötü şeyler olabilir (!).

Kaedeşim sen öyle düşünebilirsin. Fikirlerine saygım vardır fakat tanınmış bir grup deyiliz çok da etkin de değiliz ama eskiden fazla sayoda gerçekleştirdiğimiz saldırılar oldu. Çok az bir araştırmayla bulabilirsin bunu. Hostinger in database sini ele geçirdiğimiz ayyıldız tim adlı hacker grubunun databasesini kopyalayıp sildiğimiz yaptığımız faaliyetler arasında. Sadece şöyle belirtiyim kış uykusundayız uykudan uyanınca çok kötü şeyler olabilir (!).
zuhahahaha :D yani siz heckirsiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,191Konular
3,276,402Mesajlar
317,090Kullanıcılar
k6tana2Son Üye
Üst Alt