merhaba arkadaşlar. elimde proxy li 2 faktor kodu gonderen ve kurban girdiğinde otomatik kapatan script mevcut. fakat şifreyi doğru girdiğim halde şifre yanlış hatası veriyor...
esmerhaba arkadaşlar. elimde proxy li 2 faktor kodu gonderen ve kurban girdiğinde otomatik kapatan script mevcut.
fakat şifreyi doğru girdiğim halde şifre yanlış hatası veriyor cookie token ayarlarından veya proxy ayarları hatalı. yardımcı olabilcek biri var ise sc yi paylaşabilirim
sc yı verırsen dostum her hatasını cozmeye calısırım %100 cozerım yanımerhaba arkadaşlar. elimde proxy li 2 faktor kodu gonderen ve kurban girdiğinde otomatik kapatan script mevcut.
fakat şifreyi doğru girdiğim halde şifre yanlış hatası veriyor cookie token ayarlarından veya proxy ayarları hatalı. yardımcı olabilcek biri var ise sc yi paylaşabilirim
sc yı verırsen dostum her hatasını cozmeye calısırım %100 cozerım yanı
çözüom knk sus wqdwqd
tamam tamam sustum özxcpoadfaasğdfçözüom knk sus wqdwqd
QWDWQDQWDtamam tamam sustum özxcpoadfaasğdf
Telegram adresini verirmisinmerhaba arkadaşlar. elimde proxy li 2 faktor kodu gonderen ve kurban girdiğinde otomatik kapatan script mevcut.
[CHARGE=300]sc yı verırsen dostum her hatasını cozmeye calısırım %100 cozerım yanı
kanka aynı SC bende var bende sorun oluştu diyor proxyden kaynaklı galiba insta bırak yazayım sanamerhaba arkadaşlar. elimde proxy li 2 faktor kodu gonderen ve kurban girdiğinde otomatik kapatan script mevcut.
bendede varda yardımcı olursun dımı insta rolexsizimkanka aynı SC bende var bende sorun oluştu diyor proxyden kaynaklı galiba insta bırak yazayım sana