20$ Dolar Kazanma | KYC'siz

3 aydır aktif olan bir airdrop, henüz çekim yapılamıyor ama kaliteli bir airdropa benziyor.2-3 dakikamızı ayırarak para kazanma şansı elde edebiliriz. Sözleşme kısıma...

Bariz scam.
Herhangi bir doğrulama yapılamıyorsa yüz tane email adresi oluştur kap paraları. Zaten araştırınca scam olduğu öğreniyorsunuz. Hiç vaktinizi boşa harcamayın.

Hocam Yeni kimlik ön yüzdeki ad soyad, tc, seri no, doğum tarihi bu bilgileri toplayıp bir gruptan 500 liraya satıyordum lakin ilettiğim her kimlik gerçek şahısa ait ve güncel olarak çevremden buluyordum bu grup kapandı. Şuan durumlarda sıkışık bana önerebileceğin bir grup ya da birileri veya bu gibi bir sistem falan var mı?

Bu airdrop arkadaşlar scam falan değil.Bilmediğiniz konulara atlamayın
Arkadaş nasıl scam değil ya.
Her hangi bir doğrulama istemiyor. Yüz tane email adresi aç her birinden senin dediğine göre 20 dolar kazansan 2000 dolar yapar. TL bazında 16 bin tl para. Sen scam değil diyorsun 100 tane mail hesabı açacak cesaretin varmı? Çok merak ediyorum. Çünkü sonunda balon var. O kadar uğraştıktan sonra eline bir hiç geçecek sen de biliyorsun. Burada bu saçmalığa inanan insanlara soruyorum madem inanıyorsunuz dediğim yöntemi uygulayın o zaman.

131,926Konular
3,272,725Mesajlar
316,577Kullanıcılar
Üst Alt