Dostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya icq'den yazabilirler.
Dostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya...
para kaynağı bilmeden kimse karşılamaz.Dostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya icq'den yazabilirler.
Telegram :Dostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya icq'den yazabilirler.
Telegram adresiniz görünmüyor hocam .pTelegram :
Papara da olur hocam.Papara oluyor mu
İnstagramım yok tg : Dilberrt icq: FPdenzicoİnsta pplike2 konuşalım istersen
Hocam tg de bulamadım sizi siz beni bulabili misiniz CounterLy tgup up
İnstagramım yok tg : Dilberrt icq: FPdenzico
Her türlü banka havaleleri karşılanır. live:.cid.f89434e985fca817 skypDostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya icq'den yazabilirler.
Dostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya icq'den yazabilirler.
Allah alllaah nasıl böyle birşey olabilir yahu?akıllı olun paranın kaynagı saglam olsa bu arkadas kımsenın agız kokusunu cekmez. kendınıze ait bi banka hesabını kotu ısler ıcın aracı yaptıgınızda ceza sıze kalır !!
@fpdenzicoTg ulaşamıyorum
Kolay gelsinDostlar merhaba Havale/Eft işlemlerini karşılayabilecek var mı? Günlük neredeyse hesaba +1K para girişi olacak ve %20 komisyon verilecek. İlgilenen arkadaşlar forumdan dm veya icq'den yazabilirler.
telegram @ppr101 ulaşır msınhala bulmadıysan
tg: slrsz
kadın-erkek farketmez iban sağlarım