200$ değerinde trust wallet

Merhaba dostlar, elimde içerisinde 10.000 Terk coin olan trust wallet bulunmakta. Bu ise güncel olarak 200$'a tekamül ediyor. Kripto işlerinden anlayan ve uğraşmak isteyen...

Merhaba dostlar, elimde içerisinde 10.000 Terk coin olan trust wallet bulunmakta.

Bu ise güncel olarak 200$'a tekamül ediyor. Kripto işlerinden anlayan ve uğraşmak isteyen varsa cüzdan key ile birlikte ucuz bir meblaya bırakmak istiyorum. İster kendi hesabınıza aktarınız isterseniz cüzdan içinden kullanınız. PM

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@vuk bu konu hakkında ne düşünüyorsun abi bi danışayım dedim
Çöp coin, ya gas feesi yüksektir, ya swap satışı yoktur, ya da daha negatif durum vardır, kendi sitesinden çok küçük miktara dönüştürme vb.etmenler, BNB,WBNB,ETH,BTC,MANA,TRX vb. İçerisinde olmayan ve adını bilmediğiniz ve swapı ne Pancakeswapda ne uniswap da ne de diğer borsalarda mümkün olmayan hiçbir şeyi satın almayın. Arkadaş kusura bakmasın, kendisinde dikkatli olmasını öneriyorum,
Yok yanlış biliyorsun diyor ise bana tokenleri 175 dolardan cüzdanıma WBNB ye dönüştürerek göndersin, bahsettiği token bep20 BscMainnet ağında çee gas fee ona ait.
Ayrıca şu konuyu ve bir tokenin neler yapabileceğini hatırlatmak adına bırakıyorum
@BraveHeart_

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çöp coin, ya gas feesi yüksektir, ya swap satışı yoktur, ya da daha negatif durum vardır, kendi sitesinden çok küçük miktara dönüştürme vb.etmenler, BNB,WBNB,ETH,BTC,MANA,TRX vb. İçerisinde olmayan ve adını bilmediğiniz ve swapı ne Pancakeswapda ne uniswap da ne de diğer borsalarda mümkün olmayan hiçbir şeyi satın almayın. Arkadaş kusura bakmasın, kendisinde dikkatli olmasını öneriyorum,
Yok yanlış biliyorsun diyor ise bana tokenleri 175 dolardan cüzdanıma WBNB ye dönüştürerek göndersin, bahsettiği token bep20 BscMainnet ağında çee gas fee ona ait.
Ayrıca şu konuyu ve bir tokenin neler yapabileceğini hatırlatmak adına bırakıyorum
@BraveHeart_
Teşekkür Ederim Abi. Her Geçen Gün Senin Sayende Yeni Şeyler Öğrenmekteyiz Forum Adına. Seviliyorsun <3

131,979Konular
3,273,488Mesajlar
316,687Kullanıcılar
phant0mSon Üye
Üst Alt