2013’ten Günümüze: Kapsamlı Siber Güvenlik ve Yazılım Eğitim Arşivi 17GB!

12 yılı aşkın bir süredir titizlikle biriktirilen, siber güvenlik dünyasının gelişimine tanıklık etmiş 17 GB boyutundaki dev arşivimi paylaşıma açıyorum. Bu arşiv, zamanla güncelliğini yitirmiş içeriklerden arındırılmış; yalnızca hala çalışan, etkili ve kaliteli metotları barındıracak şekilde optimize edilmiştir.

Arşiv İçeriği:

• Siber Güvenlik: İleri düzey RAT analizleri ve güncel penetrasyon metotları.
  • Yazılım Eğitimi: Temel seviyeden ileri seviyeye yazılım geliştirme setleri.
  • Sosyal Medya: Platform algoritmaları ve güncel sosyal medya stratejileri.
  • Özel Metotlar: Günümüzde hala geçerliliğini koruyan teknik rehberler.
Bu sektöre merak duyan, kendini geliştirmek isteyen genç yeteneklere destek olmak amacıyla tüm bu birikimi tek ve sabit bir fiyat üzerinden sunuyorum. Bilgiye en kısa ve en doğru yoldan ulaşmak isteyenler için eşsiz bir kaynak.

İletişim 👍

Telegram : w1peonlix

WhatsApp: +905387112182

Ğ
12 yılı aşkın bir süredir titizlikle biriktirilen, siber güvenlik dünyasının gelişimine tanıklık etmiş 17 GB boyutundaki dev arşivimi paylaşıma açıyorum. Bu arşiv, zamanla güncelliğini yitirmiş içeriklerden arındırılmış; yalnızca hala çalışan, etkili ve kaliteli metotları barındıracak şekilde optimize edilmiştir.

Arşiv İçeriği:

• Siber Güvenlik: İleri düzey RAT analizleri ve güncel penetrasyon metotları.
  • Yazılım Eğitimi: Temel seviyeden ileri seviyeye yazılım geliştirme setleri.
  • Sosyal Medya: Platform algoritmaları ve güncel sosyal medya stratejileri.
  • Özel Metotlar: Günümüzde hala geçerliliğini koruyan teknik rehberler.
Bu sektöre merak duyan, kendini geliştirmek isteyen genç yeteneklere destek olmak amacıyla tüm bu birikimi tek ve sabit bir fiyat üzerinden sunuyorum. Bilgiye en kısa ve en doğru yoldan ulaşmak isteyenler için eşsiz bir kaynak.

İletişim 👍

Telegram : w1peonlix

WhatsApp: +905387112182
Tek ve sabit fiyatsa buraya yaz herkes görsün

131,446Konular
3,268,212Mesajlar
315,147Kullanıcılar
sgfdsgdsgSon Üye
Üst Alt