2017 dibe vuruş // 2018 Zirveye tırmanış SHT

Rating - 95.8%
moXbGZ.png

Yukarıdaki tablo gerçekten inanılmaz bir durum, heleki forumculuğun bittiği ve hack forumculuğunun dahada bittiği bir dönemde :cool:
SHT Forumlarını benimseyip zaman,emek harcayanlara selam olsun çee
Henüz yeni başladık.

Renklerin anlamı
9NYz5o.png

B

Byb!r@

benim sayemde :) uğurlu geldim çee bazıları gibi cünup olarak girmiyom foruma ;)

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Daha da yükselecek o abi bugün yarın bir şey kodlayacam unutmazsam o iyi olacak :D

B

Byb!r@

yaşasın SHT :) başarılarımızın devamına - Asla Yılmadık Yılmayacağız !!!

Rating - 0%
nedeni belli okullar açıkken düşüyor tatilde hit yükseliyor bknz alexa

Rating - 95.8%
nedeni belli okullar açıkken düşüyor tatilde hit yükseliyor bknz alexa

okadar basit değil öyle olsa bu tabloyu koymazdım hiç, tarihler sadece denk gelmiş. Site hiçbirzaman anlık 40 online görmedi son 3 yıldır tatil matil tüm zamanlar içinde, okullar açılıncada bu aktiflik devam edecek durum farklı çee

N

Nobody

önemli olan üyelerdeki sadakat. bu sadakat sayılı kişilerde mevcut kaliteli kitleyi dahada artırırsak ne mutlu bize

Rating - 0%
okadar basit değil öyle olsa bu tabloyu koymazdım hiç, tarihler sadece denk gelmiş. Site hiçbirzaman anlık 40 online görmedi son 3 yıldır tatil matil tüm zamanlar içinde, okullar açılıncada bu aktiflik devam edecek durum farklı çee

E sen de bir zahmet bir seyler yaparsın artık. Haci bir kere anlasalim sirf seni sevindirmek icin herkes ayni anda online olsun 100 kisi yeter mi? Hacı ciddi diom bu kadar sevineceksen yapalim yav

Rating - 0%
Lan Kendi Kendime Komplo Teorisi Olusturdum. Baktim her mesajda mectury liked. Benim mesajlarda yok. dedim herhalde ya ban ya da rutne dusecek hic olmadı yetkilerim alinacak (ne yetkim var sanki çee

Rating - 0%
Adminligi alinca bizim ekip sayesinde oldu kimse konuşmasin ahaahss şaka bi yana 2017 de küslük vardi bütün herkes birbirine kirikti forum içi kavgalar cracklar vs

Rating - 0%
Geçen yazdan beri burdayım pek bir boka yaradığım yok ama benim için Türkiye de hack kültürünü yansıtan tek forum

Akifcan Hür 

☾★ T'ÜRK ☾★
Rating - 100%
Abi Türkiye'nin Nadir Ekiplerin'den Biri Bence Şuan'da İMT & SHT İnsanlar Boş Beleş Yerlerde takılıp Emekleri'nin P*ç olup gittiğini görünce adresi SHT'De alıyor. Daha'da İyisi Oluruz umarım.

Son düzenleme:
A

Anarchosa

2018 de piyasaya lezbiyen düşmeseydi o tablo öyle olmazdı çee
şaka bir yana sabrın sonu selamettir. ilerde daha iyi yerlerde olacağız.
Edit:Bu aktiflikte bide yeni tema çeksen foruma, tadından geçilmez :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
131,612Konular
3,269,690Mesajlar
315,568Kullanıcılar
gwjve062Son Üye
Üst Alt