2017 Facebook Hack Brute Force .py

Merhaba arkadaşlar; Yoğunluğumdan dolayı pek paylaşım yapamıyorum python ile yazilmiş bu tool turkce olup brute force yöntemiyle çalişmaktadir.Umarım işinizi görür. içeriği...

Merhaba arkadaşlar;
Yoğunluğumdan dolayı pek paylaşım yapamıyorum python ile yazilmiş bu tool turkce olup brute force yöntemiyle çalişmaktadir.Umarım işinizi görür.
8d5GzA.png

içeriği üstte görünmektedir.
Dosya içeriği: 45.26 MB olup sizler kendi wordlistlerinizi içerisine ekleyebilirsiniz. Türkce olduğundan kullanımı oldukca basittir.
View hidden content is available for registered users!
https://www.dosyaupload.com/huaY dağilmasını önlemek amacıyla şifre özelden güvenilen kişilere gönderilecektir.

Not: Wordlist ler 2008-2009 yıllarından kalmaktadır. Güncel listelerinizi siz oluşturabilirsiniz.

Son düzenleme:
ellerine saglik. Face hacklemek icin gereksiz yol bence wordlist yazmak gerek face ban vericek proxy kullanmak :D

Merhaba arkadaşlar;
Yoğunluğumdan dolayı pek paylaşım yapamıyorum python ile yazilmiş bu tool turkce olup brute force yöntemiyle çalişmaktadir.Umarım işinizi görür.
8d5GzA.png

Dosya içeriği: 45.26 MB olup sizler kendi wordlistlerinizi içerisine ekleyebilirsiniz. Türkce olduğundan kullanımı oldukca basittir.
***Hidden content cannot be quoted.***

Not: Wordlist ler 2008-2009 yıllarından kalmaktadır. Güncel listelerinizi siz oluşturabilirsiniz.
bakalim bi

face brute yapan php multi brute bir yazilim yapmistim. Ancak 21 denemeden sonra face engelliyordu. Engel yaklasik bir saat sonra kalkiyor. Engelli ip adresine degil kullanici adina yapiyor. Bu yuzden proxy ile ilgisi yok.

Merhaba arkadaşlar;
8d5GzA.png

[Gizli içerik]

131,896Konular
3,272,378Mesajlar
316,494Kullanıcılar
LuzartSon Üye
Üst Alt