(2021) Kendi Bulduğum Para Kazanma Methodları!

Hepinize Selamlar Ben Lilsekt Bu Konum da Sizlere Sanladan Nasıl Rahat Rahat Para Kazanılır Onu Göstericem 1.Method İnstagram Sayfa Büyütmek; Arkadaşlar Öncelikle Bi Konu Bulun...

[CHARGE=5]Hepinize Selamlar Ben Lilsekt Bu Konum da Sizlere Sanladan Nasıl Rahat Rahat Para Kazanılır Onu Göstericem
1.Method İnstagram Sayfa Büyütmek;
Arkadaşlar Öncelikle Bi Konu Bulun Mizah Sayfası Vesayre Sonrasın da Bi Hesabınız Olsun En Az 30k Satın Alabilrisiniz Takipçileriniz Bot Olmasın!
Sonrasın da başka hesaplarla karşılıklı reklam girin düzenli post paylaşın etkileşiminiz arttıktan sonra reklamları parayla verin günlük 2k Ciro Yapan Tanıdıklarım Var.

2.Method Linklerden Para Kazanmak;
Lİnklerden Para Kazanmak İçin Bir platform seçin örn. Youtube,Telegram,İnstagram tabiki tercihim telegramdan yanadır.
Şimdi Gelelim Nasıl Para Kazanacağımıza öncelikle içerik belirleyin +18 , Film, oyun vesayre sonra telegram hesabınızı kasmanız lazım karşılıklıu reklam girin diğer kanallarla youtube instagram facebook grupları buradan kasabilirsiniz.
Sonra Linkleri Kısaltın +18 içerik ise tercihiniz tr.link olsun eğer değilse ouo.io veya bc.vc çok iyi servislerdir.
Telegram kanalınız oturduğunda günlük 10 link paylaşmanız yeterli aktif olun kimse yattığı yerden para kazanamaz.
Kanalınız büyüdüğün de yeni kanal açıp reklamını yapın ve o kanalları satın.

3. Method İnstagram Hesap Satmak;
Paneliniz varsa bot atıp hesap satma sitelerinde satabilirsiniz.

4.Method Takipçi Satışı;
Öncelikle Kitleniz olması lazım face,youtube vesayre sonra paneliniz varsa ordan satabilirsiniz eğer yoksa ucuzturksmmpanel gibi sitelerden takipçi atıp aradaki komisyonu siz alabilirsiniz.

5.Method Dolandırıcılık (Tavsiye Etmem);
İnstagram da fake hesap açıp canlı şov yapacağınızı iddia edin paranızı alın rahatınıza bakın.

6.Method Youtube (Tavsiye Etmem);
Youtubeden para kazanmak çok kolay olsa da vergi muhabbeti yüzünden gelirler baya düşer baya aktif video atmanız lazım youtube hiç bulaşmayın derim.
Türkiye cpm oranları da bayağı düşük.
İçeriğinizi Belirleyin sonrasında günlük 1 2 video atmaya çalışın yüzünüz gözüksün eğitim kanalı olmak iyidir daha çok para kazanırsınız içeriğiniz bilnmedik olsun gelelim para muhabbetine 1000 abone ve 4000 saat izlenmeye ulaşınca para kazanma talebi yollayın yanıt gelip açıldığın da internette bilindik bi şirket var ama %25 komisyon alır ama parayı daha kolay çekebilirsiniz. neyse siz siz olun youtubeye girmeyin. Para kazanmaya başladığınızdan beri şahıs şirketi oluşturun oluşturmazsanız yüklü bi vergi borcu 5 sene sonra içinizden geçebilir saygılar.

7.Açıklama; Ben Lilsekt Forumda Yeniyim Methodların Hepsi Benimdir Başka Konularda Görüp İtibar Etmeyin Like Ve Yorum Bırakırsanız Sevinirim.
[/CHARGE]

131,735Konular
3,270,794Mesajlar
316,032Kullanıcılar
Üst Alt