[2026] Mobile Legends iOS Güncel Hile ( SATIŞ )

Herkese selamlar,

Fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Uzun yıllardır Mobile Legends oynayan biri olarak, oyunda aktif olarak kullanılan hileler ve dikkatlı kullanımı hakkında bilgi sahibi oldum. Türkiye'de bu alanda yeterli bilgilendirme bulunmaması ve birçok kişinin güncel hilelere erişiminin olmaması nedeniyle ( özellikle ios için ) bu konuyu açma gereği duydum.

Konuya başlamadan önce belirtmek isterim ki burada bahsedilen sistem tarafıma ait değildir. Ben yalnızca bayilik kapsamında hizmet vermekteyim. Bu nedenle teknik detaylar ve güncellemeler doğrudan geliştirici ekip tarafından sağlanmaktadır.

Aşağıda yer alan ekran görüntülerinin tamamı gerçek kullanım sırasında tarafımdan alınmıştır ve herhangi bir düzenleme içermemektedir.

Şimdi detaylara geçebiliriz.

Özellikler​

Savaş Destek Özellikleri​

Otomatik misilleme
Otomatik infaz
Otomatik pençe
Gecikme (delay) süresi kullanıcı tarafından ayarlanabilmektedir

Görüş ve Bilgi Özellikleri (ESP)​

Rakip oyuncuların harita üzerindeki konumlarını görüntüleme
Rakip oyuncuların can durumlarını görüntüleme
Orman canavarlarının durumlarını takip edebilme
Lord ve Turtle bilgilerini görüntüleme
Lord ve Turtle saldırı uyarıları
Rakibin skillerini ve sürelerini görebilme

Diğer Özellikler​

Lobi düzenleme özelliği
FOV (görüş açısı) değiştirme
FPS limitini kaldırma
Ekran kaydı koruması

Kurulum / Kullanım Bilgileri​

Evet arkadaşlar, çoğu kişinin zorlandığı ve merak ettiği kısım burası. iOS için bir imzalama aracına sahip olmanız gerekmektedir. Bunun için ücretsiz yöntemler bulunmaktadır (Sideloadly vb.). Ayrıca ücretli olarak da çeşitli yerlerden temin edebilirsiniz. Ben şahsen yıllık ücretli bir hizmet kullanmaktayım.

İster dışarıdan temin edin, ister benden alın; her türlü konuda size sonuna kadar yardımcı olacağım.

İmzalama işlemini hallettikten sonra size bir IPA dosyası ve bir key vereceğim. Bunları kullanarak doğrudan oyuna giriş yapabilirsiniz. Başka herhangi bir ek işleme gerek yoktur.

Jailbreak gerekli değildir!

Ekran Görüntüleri​

IMG_0010.PNG

IMG_0011.PNG

IMG_0012.PNG

IMG_0013.PNG

Üyelik ve Fiyatlandırma​

Şu an için yalnızca aylık üyelik seçeneği sunulmaktadır. İlerleyen dönemde yeterli talep oluşması hâlinde haftalık ve günlük üyelik seçenekleri de değerlendirilebilir.

Fiyatlandırma bilgileri aşağıda yer almaktadır:

Aylık Üyelik: 45 $
Ek Hizmet / Lisans Ücreti: 12 $ (Tek Seferlik)

İPA imzalayıcıdan herhangi bi kar almamaktayım. Dediğim gibi kendi ipa imzalayıcınız varsa gerek yoktur. Güncel fiyatlar ve üyelik seçenekleri hakkında detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

Not ve Bilgilendirme​

Dediğim gibi, hile şahsıma ait değildir; bayiliğini yapmaktayım. Ayrıca hileyi farklı yerlerden de temin edebilirsiniz. Ben sizin binance hesaplarıyla, yabancı kişilerle iletişim kurma zorluğunuzdan ve destek alma zorluğunuzun önüne geçmek ve erişiminizi kolaylaştırmak için bayilik yapmaktayım.

Ben size sadece hileyi sunmuyorum. Bunun yanında, iki sezondur aktif olarak kullanan biri olarak tecrübelerimi, tavsiyelerimi ve yönlendirmelerimi de paylaşacağım.

Hile, güncel olarak düzenli şekilde güncelleme almaktadır. Ayrıca AC güncellemeleri de sürekli olarak takip edilmektedir. Bu konuda içiniz rahat olabilir. Her zaman güncel IPA dosyası sizlerle paylaşılacak ve gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Ban ve Tespit Edilme​

Hileyi 2 sezondur aktif olarak kullanmaktayım. Ortalama 1000 maç attığım, hesapların dolu olduğu ve Yüce Lig’inde, küresel koleksiyoneri olan hesaplar olduğunu belirtmek isterim. Hileyi “legit” şekilde kullanıyorum.

Tabii ki her hilede olduğu gibi bunda da ban yeme ihtimali vardır; asla imkânsız değildir. Ancak her oyun güncellemesinde ve büyük update’lerde, sezon başlarında kesinlikle anti-cheat güncellemesi almaktadır ve geçen süre içerisinde key’lerinize telafi yapılmaktadır.

Ben 2 cihaz kullanıyorum. Eski cihazımda hile yüklü oluyor ve asıl cihazımla maça girdikten sonra diğer cihazı lobiye sokup izleme ekranından map’i takip ediyorum.

Hileyi alan arkadaşlara her türlü tavsiye ve yardım verilecektir, merak etmeyin. 7/24 ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz için Telegram: l4vr3n
İyi günler dilerim.​

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
133,754Konular
3,290,352Mesajlar
324,515Kullanıcılar
Üst Alt