Satım 2Fac Kurucu Geçen Site Satış

Merhaba arkadaşlar, Hesap kolayca hiç bir şey yapmadan vurabileceğiniz faktör ve ebedi hesap çeken sitelerinizi ücret karşılığı kuruyoruz. kısaca sizlere özelliklerden...

Merhaba arkadaşlar,
Hesap kolayca hiç bir şey yapmadan vurabileceğiniz faktör ve ebedi hesap çeken sitelerinizi ücret karşılığı kuruyoruz.
kısaca sizlere özelliklerden bahsedeceğim.

-PROFİL RESMİ ÇEKİYOR.
-HESAPTA FAKTÖR BULUNUYORSA KAPATIYOR, VE FAKTÖR YENİ EKLİYOR YEDEK KODLARI VERİYOR.
-ŞİFRE DEĞİŞTİRİR.

-NUMARA VARSA KALDIRIR VE E POSTA VARSA RANDOM YAHOO MAİL GİRMEKTEDİR.

TEK YAPMANIZ GEREKEN HESAPTA SOSYAL BAĞLANTI BULUNUYORSA KALDIRMAKTIR.
ÜCRETİNDEN BAHSEDEYİM SİZE
2 AYLIK FİYAT 1000₺ HERHANGİ BİR SORUNDA UZANTI DEĞİŞTİRİYORUZ RED PAGE SORUNLARI GİBİ DURUMLARDA VS.
İLETİŞİM INSTAGRAM: @RAİZYMEDİA

// AYRIYETTEN ÖZEL SCRİPTLER İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE KODLANIR.

TANITIM VİDEOSU:

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaslar bu adam sadece konu açıp milletten para alıyor görüşme saglanmistir ancak herhangi bir dönüş sağlanmamaktadır
Bu arkadaşın hakkımda gereksiz konuşmasına karşılık ekran kayıtlı sesli video çektim izliyebilirsiniz. Tanımadığı kişiler karşısında kolpa atmaktan başka bir ibaresi yoktur aldırış etmemenizi tavsiye ederim.

Arkadas video cekmis videonun tamamını cekmemis nedenini sormak lazım ayrıca bir is yapıyorsan satıcı isen örnek gostermek zorundasın ortada fol yok yumurta yok telif sitesi satıyorum yazmış ozaman herkes bu sekilde konu açıp milleti dolandırsın biz vip uyelik alıyoruz kredi alıyoruz herşeyi usulüne gore yapıyoruz konu kilit lütfen itibar edilmesin

Arkadas video cekmis videonun tamamını cekmemis nedenini sormak lazım ayrıca bir is yapıyorsan satıcı isen örnek gostermek zorundasın ortada fol yok yumurta yok telif sitesi satıyorum yazmış ozaman herkes bu sekilde konu açıp milleti dolandırsın biz vip uyelik alıyoruz kredi alıyoruz herşeyi usulüne gore yapıyoruz konu kilit lütfen itibar edilmesin
Arkadaşın sitesi sorunsuzdur

Ben sana bilerek atmadım kardeşim siteyi mesaja bakmadım diye bana Tokatçı damgası vurmaya çalıştın üstteki mesajda, benim müşterilerim beni iyi tanır ben siteyi kurup atıyorum ve ödememi alıyorum. Vip üyeyim diye yok şunu yaparım vs diyorsun bak mesajda boş yaptığını belirttim zaten sana , eğer ciddi aliciysaniz tekrar yazın demo atabilirim.

Biz yanlış hir seymi söyledik site lazım dedik alıcı olmasak neden yazalım çocuk değiliz sende varsa elinde bir şey sunarsin gerek varmı boş konuşmaya

Mesajlarda zaten açık açık ben demo gostermiyorm yazmışsın varmı daha bundan ötesi satıcı değilsin işte boşuna konu açıp insanların vaktini çalma

Mesajlarda zaten açık açık ben demo gostermiyorm yazmışsın varmı daha bundan ötesi satıcı değilsin işte boşuna konu açıp insanların vaktini çalma
Ben üsttede sana yazdım mesajın bana geç düştü ve konuya hemen adımı Tokatçı diye karaladın ve bende demo yok dedim bilerek boş yapma istersen ve tanımadığın kişiler hakkında konuşma.

La mesajlara bakıyorsun diyemi dedim zaten anında cevap verdin belliki iş siz güçsüz birisin anca kafan bunlara çalışıyor benim herşeyim ortada senden link satın alacaktım demo vermiyorum dedin buda ticarete aykırı görmeden bir sey satmak dolandırıcılık değilmi boş yapıyorsun halâ

La mesajlara bakıyorsun diyemi dedim zaten anında cevap verdin belliki iş siz güçsüz birisin anca kafan bunlara çalışıyor benim herşeyim ortada senden link satın alacaktım demo vermiyorum dedin buda ticarete aykırı görmeden bir sey satmak dolandırıcılık değilmi boş yapıyorsun halâ
Tamam işte Demo vermedim diye Tokatçı mı oluyoruz ? Boş yere 1 dakikalık video tanıtımını yapmadım, ve Bendeki script başkasında varsa gidip ondan alirsin ozaman ağlamanın manası yok .

Kardeş bak benim sayemde ozaman bundan sonra daha dikkatli olursun bir şey satarken elindekini gösterirsin ozaman sorun yaşamazsın acemilik yapmazsın

132,003Konular
3,273,912Mesajlar
316,746Kullanıcılar
kaanxrddzSon Üye
Üst Alt