3.kez konum kapatıldı biri açıklma yapsın

Konum 3.kez kapatıldı kapatılma sebebini size söylüyümmü kanıtlarımın olmasıydı kendisi 1000 kez btc mining konus açıldığını söylüyo ama coins konusunda 68 tane konu var ve...

Konum 3.kez kapatıldı kapatılma sebebini size söylüyümmü kanıtlarımın olmasıydı kendisi 1000 kez btc mining konus açıldığını söylüyo ama coins konusunda 68 tane konu var ve konuma açıklama yapılmadan kaldırılıyo biri gelsin açıklama yapsın artık dimi20210306_131246.jpg20210306_131233.jpg

Mining konuları çok fazla coins kategorisinde hepsi paylaşılmıyor ondan az gözüküyor orda diğer konu hakkında daha önce de görüşlerimi bildirmiştim

Örneğin Instagram hesap kapatma

Discord nitro

Netflix vb çok fazla konu var ve çoğu method ise yaramıyor aynı şey deep web konusunda da yapıldı adminler Bir süreliğine durdurmuştu deep web konularını

Bahsettiğim diğer konulara da sınırlandırma getirilmeli

Ve bir diğer konuda şu
Eğer ki konuların kapatılıyorsa inat etmenin bir anlamı yok ban alırsın

Kardeşim sana PMDEN yazdım baksana buraya konu neden açıyorsun?
Yahu gir coins ve internetten para kazanma kategorisine bak bakalım kaç tane btc bot var hepsini kaldırıyoruz multilerin. Refli link paylaşmışsın refsiz yok ha üstüne üstlük bitcoin ad miner 1000 kez paylaşıldı bu forumda oradaki “1000” in deyim olduğunu, konunun ÇOK KEZ paylaşıldığını vurgulamak istediğimi anlamıyor musun?
Bir de coins eklemişsin boş bot konusuna.

Yeter aq @Code Black yazıyor adam koskoca admin şuan senle uğraşıyor aq neyine anlamıyorsun doğru konu aç ref kasmak için btc konusu açıyorsun ben o konuları açalı kaç ay oldu yeter copy paste yada aynı konu yasak

Kardeşim sana PMDEN yazdım baksana buraya konu neden açıyorsun?
Yahu gir coins ve internetten para kazanma kategorisine bak bakalım kaç tane btc bot var hepsini kaldırıyoruz multilerin. Refli link paylaşmışsın refsiz yok ha üstüne üstlük bitcoin ad miner 1000 kez paylaşıldı bu forumda oradaki “1000” in deyim olduğunu, konunun ÇOK KEZ paylaşıldığını vurgulamak istediğimi anlamıyor musun?
Bir de coins eklemişsin boş bot konusuna.
bazılarına açıklamada yaramıyor reis

131,932Konular
3,272,752Mesajlar
316,581Kullanıcılar
Uche4realSon Üye
Üst Alt