3000 üyeye ulaştık

Bugün dikkat ettimde 3000 üyemiz olmuş , çok daha iyisini hak ettiğimizi ve hak ettiğinizi düşünüyorum , bizimle berabet bu yoldan ayrılmadan yürüyen herkese teşekkürler ...

Bugün dikkat ettimde 3000 üyemiz olmuş , çok daha iyisini hak ettiğimizi ve hak ettiğinizi düşünüyorum , bizimle berabet bu yoldan ayrılmadan yürüyen herkese teşekkürler , aramıza yeni katılan arkadaşlar ile birlikte dahada ileriye gideceğimizi düşünüyorum , buradaki tek amacımız hack&security denkleminde kendimizi iyi bir seviyeye getirmek , bilgi ise sonu olmayan uzay gibidir öğren öğren bitmez bize lazım olan şey sadece heves :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
listeye baktığımda enson üye ben gözüküyorum yani 3000. üye benim artık bi promosyon yada kampanya yaparsınız 3000. üyeye :))

Bugün dikkat ettimde 3000 üyemiz olmuş , çok daha iyisini hak ettiğimizi ve hak ettiğinizi düşünüyorum , bizimle berabet bu yoldan ayrılmadan yürüyen herkese teşekkürler , aramıza yeni katılan arkadaşlar ile birlikte dahada ileriye gideceğimizi düşünüyorum , buradaki tek amacımız hack&security denkleminde kendimizi iyi bir seviyeye getirmek , bilgi ise sonu olmayan uzay gibidir öğren öğren bitmez bize lazım olan şey sadece heves :)
Deaktiflik rüyasından uyandık MEC usta artık daha güçlü daha bağlı ve DAHA SALDIRGANIZ...

Mectruy videolu anlatımlar falan gelir demi? yeni gelenler de senin gizli tariflerinden reçetelerinden faydalansın:D, gelenlerde hoş gelmiş kalıcı olurlar inşallah.

Farkettiyseniz Zaten Baya Arttı Foruma İlgi Son Günlerde Baya Üye Geliyor Tr Sanalı Bitmiş Zaten Tek Aktif Ve Kaliteli Forum Burası Kalmış
Hayırlı Olsun Nice Üyelere :D

PANEL GÜZEL. VE ESKİLERDEN BİRİ DENİLDİĞİ İÇİN ŞUAN BURDAYIM VE ARTIK ESKİLERİN DİRİLMESİNİ. İSTEDİĞİM İÇİN BURDAYIM HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.

132,520Konular
3,281,965Mesajlar
317,708Kullanıcılar
Redkit72Son Üye
Üst Alt