Şimdi 120coin verirsek hesap pwmi alacağız?dm basarak vurulmuş hesablarıdır kurucu dair verilir.
-=Stripped Content=-
metin olarak zipli şekilde knka pwler içinde <3Şimdi 120coin verirsek hesap pwmi alacağız?
Gerçek olduğuna nerden inanayım belki yalan?metin olarak zipli şekilde knka pwler içinde <3
kanka zorla tutan yok + dmden düşen hesab diye 120 coinden salıyorum kendi düşüncen.Gerçek olduğuna nerden inanayım belki yalan?
metin olarakGerçek olduğuna nerden inanayım belki yalan?
120 coın odedım sıra sende umarım gırerken sıkıntı yasamayızdm basarak vurulmuş hesablarıdır kurucu dair verilir.
-=Stripped Content=-
bende ödüyodum tam120 coın odedım sıra sende umarım gırerken sıkıntı yasamayız
dc varsa ulaş dostm120 coın odedım sıra sende umarım gırerken sıkıntı yasamayız
paylasmam hesaplar bana lazımpaylaşabiliriz kanks D:
tıcaret yapılıyorsa baska platforma gerek yok ozelden mesaj olarak atabılırsındc varsa ulaş dostm
kurucudan geri çekcek120 coın odedım sıra sende umarım gırerken sıkıntı yasamayız
bılmıyorum ama burdan donsun atıyorum dolandırırsa en fazla ban yer buradankurucudan geri çekcek![]()
ozelden mesaj attım gerı donus yapmanı beklıyorumdm basarak vurulmuş hesablarıdır kurucu dair verilir.
-=Stripped Content=-
tokatmı attın simdi bana sen qweqwdm basarak vurulmuş hesablarıdır kurucu dair verilir.
-=Stripped Content=-
bende odedım 120 coın arkadastan haber yoklan 120 coin verdim dosya yok aq
senden once ben verdım tokatı ılk bana attı yanıtokatmı attın simdi bana sen qweqw
coınımı alırım ben admınlere ulasıp arkadasada ban atarlar@isyankar43 iyiki paylaşmadık aklınla bin yaşa
(bu arada kurucu dahil verilir dediğine göre kurucu elindedir (hesaplar gerçekten varsa tabi) var ise kurucudan geri çeker hesabı büyük ihtimalle )
arkadas cevrımıcı hesapları ıletmedı @İbrahim coınımı ondan alıp bana ıade edermısın tokatcı buyuk ıhtımal banlayındm basarak vurulmuş hesablarıdır kurucu dair verilir.
-=Stripped Content=-