4 Günde 1500 TL Kazandıran Uygulama

Merhaba arkadaşımın 3 kere 250TL kazanması üzerine paylaşma gereği duydum basit bir şans oyunu her gün 2 kere 250TL ve 1 kere 1000TL ödül yarışması oluyor. Şu anda oyunu çok...

Merhaba arkadaşımın 3 kere 250TL kazanması üzerine paylaşma gereği duydum basit bir şans oyunu her gün 2 kere 250TL ve 1 kere 1000TL ödül yarışması oluyor.

Şu anda oyunu çok az kişi biliyor gün geçtikçe üye sayısı arttıkça kazanmak zorlaşır o yüzden şu an kazanmak zor değil.

Referans linkinden kayıt olan arkadaşlara kazanma şanslarını artıracak özel taktikler vereceğim. Reften kayıt oldum şeklinde yorum yazmaları yeterlidir.

1250 akçe fiyatı 18.99TL o yüzden refli linkten kayıt olup bedava 1000 akçe daha almanızı öneririm.

Refli link : https://www.renktekal.com/r/?u=NYB26 Refi Linkten kayıt olduğunuzda veya kayıt olurken referans kısmına NYB26 kodunu girdiğinizde 2000 Akçe ile oyuna başlarsınız.

Refsiz Link: TIKLA ''Refsiz linkten kayıt olduğunuzda sadece 1000 akçe ile oyuna başlarsınız''

VİDEOLU ANLATIM :

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Mantık çok basit iki tane renk çıkıyor kırmızı ve mavi bu renklerden birini seçiyorsunuz seçtiğiniz rengin en az seçilen renk olması lazım yani 100 kişi var 49 u maviyi 51 i kirmizi seçti bu durumda maviyi seçenler bir sonraki tura geçiyor ve en son tura kadar oynanıyor son turda diyelim 5 kişi kalmış 2 kişi mavi seçti 3 kişi kırmızı bu durumda maviyi seçen 2 kişi ödülü kazanıyor. Yani en az seçilen rengi tahmin etmek bütün iş akçeler ile joker kullanabilirsiniz kaybetsenizde akçe ile joker kullanarak bir sonraki tura geçebilirsiniz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,015Konular
3,274,052Mesajlar
316,769Kullanıcılar
miray1453Son Üye
Üst Alt