-
Wetehan Lewis
Wetehan Lewis
4l hesaplarınızı ölüden alıyoruz fiyat + nick yazın konuşalım
Spy cahiliyim arkadaşlar kusuruma bakmayın 😁Alım satım konuları hide içine alinmaz 👍🏿
Kolay gelsin 🌹Spy cahiliyim arkadaşlar kusuruma bakmayın 😁
H
♥️Kolay gelsin 🌹
A0hm 200₺ iletişim Instagram sakirb3y tg sakirb3yz
50k ile takas düşünür müsünüz hocamA0hm 200₺
Maalesef nakit lazım50k ile takas düşünür müsünüz hocam
Tamamdır yarına çıkartırım escrow ücretiyle birlikteMaalesef nakit lazım
50k fiyat ne ? Çok uyguna ver ki escli alayım50k ile takas düşünür müsünüz hocam
Yazarsın bana instadan veya tg denTamamdır yarına çıkartırım escrow ücretiyle birlikte
Kanka buradan nick atıp instada mesaja görüldü atıyorsun anlamıyorum@j6wr 400
Hesap yakın arkadaşımın kanka ben aracıyımKanka buradan nick atıp instada mesaja görüldü atıyorsun anlamıyorum
Kabulse 90k veririm yoksa bugün 200 den alicamHesap yakın arkadaşımın kanka ben aracıyım
Hocam 4 l alicam bugün 200 den esc payiyla birlikte 220,230 yapıyor 230 dan bırakırım size50k fiyat ne ? Çok uyguna ver ki escli alayım
alıcaksan benim 4l yi kanka tg den veya ig den yaz ig sakirb3y - a0hm yazabilirsin.Hocam 4 l alicam bugün 200 den esc payiyla birlikte 220,230 yapıyor 230 dan bırakırım size
Kanka 50k yi arapla takasladim son 96k kaldı kabulsen onla takaslayalim nakit kalmadı bendedealıcaksan benim 4l yi kanka tg den veya ig den yaz ig sakirb3y - a0hm yazabilirsin.
kanka valla 200 tl lazımKanka 50k yi arapla takasladim son 96k kaldı kabulsen onla takaslayalim nakit kalmadı bendede
Çıkar mı senden alıcı müşteri yokkanka valla 200 tl lazım
ig den yazsana bana biÇıkar mı senden alıcı müşteri yok
@a7yq 250 insta @m3hm6t
0rzl yaz
4l Ler alındı arkadaşlar daha yazmayın0rzl yaz