Buyrun Azlaf Çok İş arkadaşlar u Sefer Linki Adam Gibi Yorum Yapmaanlara Vermeceğim En Azından Eline Sağlık Yazın Ben zelden Atıcm Ama Eğer bakalım Yad bakak Yazan Lara Vermiyeceğim Bilginize 
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Ok Kardeşim Veriyorumeline sağlık
teşekkürler, eline sağlıkBuyrun Azlaf Çok İş arkadaşlar u Sefer Linki Adam Gibi Yorum Yapmaanlara Vermeceğim En Azından Eline Sağlık Yazın Ben zelden Atıcm Ama Eğer bakalım Yad bakak Yazan Lara Vermiyeceğim Bilginize![]()
abi telegram ve ya buradan atsan olmazmı ? instagram açamıyorum ben hesap açma banım varArkadaşlar Linki İnstagram Üzerinden Vericem Ama Sahte Hesap Üzerinden Vericem
Arkadaşlar Link BurdaBuyrun Azlaf Çok İş arkadaşlar u Sefer Linki Adam Gibi Yorum Yapmaanlara Vermeceğim En Azından Eline Sağlık Yazın Ben zelden Atıcm Ama Eğer bakalım Yad bakak Yazan Lara Vermiyeceğim Bilginize![]()
ELİNE SAĞLIK EYWBuyrun Azlaf Çok İş arkadaşlar u Sefer Linki Adam Gibi Yorum Yapmaanlara Vermeceğim En Azından Eline Sağlık Yazın Ben zelden Atıcm Ama Eğer bakalım Yad bakak Yazan Lara Vermiyeceğim Bilginize![]()
eline sağlık hocamBuyrun Azlaf Çok İş arkadaşlar u Sefer Linki Adam Gibi Yorum Yapmaanlara Vermeceğim En Azından Eline Sağlık Yazın Ben zelden Atıcm Ama Eğer bakalım Yad bakak Yazan Lara Vermiyeceğim Bilginize![]()