Kendisine Referansım Arkadaşlar Tokat Atmaz ATAMAZ Zaten 🥰Ödeme sadece papara hesap 1 aydir ben de 2014 kurulumludur.
Pm ya da tg den ulasin.
Tg : BoranJobs
:////esc kabul etmiyor.d
piyasanın içine ettiler 35k 150e satıyodum bende onu bile almıyorlardıÖdeme sadece papara hesap 1 aydir ben de 2014 kurulumludur.
Pm ya da tg den ulasin.
Aga 100 e almıyorlar amk sonra neden ucuz diyorlaepiyasanın içine ettiler 35k 150e satıyodum bende onu bile almıyorlardı
bunlar bot hesapla karıştırıyor gelmiş diyorr 100 liraya 100k hesap alırım siktir git al o zaamn sonra ağlarsın yapaydan kapandı diyeAga 100 e almıyorlar amk sonra neden ucuz diyorlae
Harbi amk şaka gibi yabunlar bot hesapla karıştırıyor gelmiş diyorr 100 liraya 100k hesap alırım siktir git al o zaamn sonra ağlarsın yapaydan kapandı diye
Satıldı.Ödeme sadece papara hesap 1 aydir ben de 2014 kurulumludur.
Pm ya da tg den ulasin.
knk niye bu kdr ucuz?Ödeme sadece papara hesap 1 aydir ben de 2014 kurulumludur.
Pm ya da tg den ulasin.
Ya aga amk bak yanlış anlama genel söylüyorunm 200 yapınca alan yok 150 yapınca alan yok amk 100 de bile zar zor alıcı çıkıyor ne demek ucuz alın o zaman amkknk niye bu kdr ucuz?
kanka hala satılıkmı?Ödeme sadece papara hesap 1 aydir ben de 2014 kurulumludur.
Pm ya da tg den ulasin.
başka hesap varsa alıcam 100tl gibi bi fiyata?Ya aga amk bak yanlış anlama genel söylüyorunm 200 yapınca alan yok 150 yapınca alan yok amk 100 de bile zar zor alıcı çıkıyor ne demek ucuz alın o zaman amk
knk başka satılık varmı bu fiyatta?Ya aga amk bak yanlış anlama genel söylüyorunm 200 yapınca alan yok 150 yapınca alan yok amk 100 de bile zar zor alıcı çıkıyor ne demek ucuz alın o zaman amk