Kesinlikle faktör açma methodu kullanmıyorum direkt olarak mail ve no ekleyebiliyorum herkese iyi forumlar :)
Tiktok düşüyor mu peki bende mail basıyorum (sanırım sende mail basıyorsun)Kesinlikle faktör açma methodu kullanmıyorum direkt olarak mail ve no ekleyebiliyorum herkese iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 24032
Su gibi düşüyorTiktok düşüyor mu peki bende mail basıyorum (sanırım sende mail basıyorsun)
bende basmayı düşünüyorum ama tiktok hakkında bilgim yokSu gibi düşüyor
Kolay kankabende basmayı düşünüyorum ama tiktok hakkında bilgim yok
Tg: t.me/pintbosbende basmayı düşünüyorum ama tiktok hakkında bilgim yok
İlk tiktok vurduğum gün 1m ye ebedi çekmiştim daha sonra amerikaya 4500 dolara satmistim. Daha da tiktok vurmadımKesinlikle faktör açma methodu kullanmıyorum direkt olarak mail ve no ekleyebiliyorum herkese iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 24032
Telegram xx6ii9 yazTg: t.me/pintbos
Elimde milyonluk hesaplar geçti ebedi çekilmedi 😞Kesinlikle faktör açma methodu kullanmıyorum direkt olarak mail ve no ekleyebiliyorum herkese iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 24032
Ebediyi hangi methodla cektiniz laİlk tiktok vurduğum gün 1m ye ebedi çekmiştim daha sonra amerikaya 4500 dolara satmistim. Daha da tiktok vurmadım![]()
Kendi methodum varEbediyi hangi methodla cektiniz la
CookiesEbediyi hangi methodla cektiniz la
Kanka denemesi bedava Dm vurmuyorum bot bastığım da yok hesabın istatistikleri sıfırlandıTik tok ta dm den vurmak aşırı zor . Bağlı hesaplardan vurmak kolay . Kod meselesi sıkıntı . Mesela bunun takipçiler bot . Keşke sağlam bulsam ben de kendime Bot takipçi ve izlenme atsam
İg pintb0sig ne knk yazayim
pintb0sdostum instan felan var mı ?
İyi yapmışsın . Kodu alarak mı yaptınKanka denemesi bedava Dm vurmuyorum bot bastığım da yok hesabın istatistikleri sıfırlandı
Kanka artık kod alarak olmuyor method o eskide kaldı fix yiyeli çok olduİyi yapmışsın . Kodu alarak mı yaptın
Kesinlikle faktör açma methodu kullanmıyorum direkt olarak mail ve no ekleyebiliyorum herkese iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 24032
lookkKesinlikle faktör açma methodu kullanmıyorum direkt olarak mail ve no ekleyebiliyorum herkese iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 24032