SİKDÜRÜM YEDİM DİYOM NİYE ANLAMIYONUZ YA BENİKonuyu yeniden açtım adamın parasını geri versin ne kadar forum dışı bir ticaret olsa da forumdaki seviyesine bakarak iş yapmış arkadaş.
SİKDÜRÜM YEDİM DİYOM NİYE ANLAMIYONUZ YA BENİKonuyu yeniden açtım adamın parasını geri versin ne kadar forum dışı bir ticaret olsa da forumdaki seviyesine bakarak iş yapmış arkadaş.
emredersiniz efendim 🤧 🤤 😙Konuyu yeniden açtım adamın parasını geri versin ne kadar forum dışı bir ticaret olsa da forumdaki seviyesine bakarak iş yapmış arkadaş.
Olsun yinede parasını geri ver arkadaşa yaptığı iş bizi ilgilendirmez hizmet veriyorsun arkadasında duracaksın kardeşim parasını vermezsen BAN!olayı anlatıyorum arkadaşlar olay şu ben bu arkadaşla ticaret yaptım 5tl ucuza bi fiyata plesk sattım pleski azureden çektim ve sonrasında satışı yaptık sanırım 1 hafta sonra vpsem kapandı sonra herkesin hostu gitti bi tek bu arkadaş sıkıntı yaptı şimdi kendimi tutucaktım ancak haykırmam lazım bu orospu evladı milletin parasını dolandırıyordu bi tane script atmıştı hosta size yemin ederim cc için kullanıyordu anasını siktiğimin beyinsizi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok sinirlendim bi de bana attığı takipçilerin hepsi düşmüştü sonra fırat yine bana bot bastı takipçisinde değilim ben umrumda değilde sorun şurda çocuk bana tokatçı diye mesaj atınca ben bi hulka dönüştüm sinirlendim sonra mesajlarına bakmadım kendi kendine kudurmuş eşşek ne yapiyim yani takipçilerini gerimi iade ediyim kjDJKOIQWJDIWQDWQD
vasıfsız orospu seni banlayın şu dalyarağı forum da bir değer gördüğü için iş yapmıştım meğersem tokatçıymış DASdAsqwrolayı anlatıyorum arkadaşlar olay şu ben bu arkadaşla ticaret yaptım 5tl ucuza bi fiyata plesk sattım pleski azureden çektim ve sonrasında satışı yaptık sanırım 1 hafta sonra vpsem kapandı sonra herkesin hostu gitti bi tek bu arkadaş sıkıntı yaptı şimdi kendimi tutucaktım ancak haykırmam lazım bu orospu evladı milletin parasını dolandırıyordu bi tane script atmıştı hosta size yemin ederim cc için kullanıyordu anasını siktiğimin beyinsizi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok sinirlendim bi de bana attığı takipçilerin hepsi düşmüştü sonra fırat yine bana bot bastı takipçisinde değilim ben umrumda değilde sorun şurda çocuk bana tokatçı diye mesaj atınca ben bi hulka dönüştüm sinirlendim sonra mesajlarına bakmadım kendi kendine kudurmuş eşşek ne yapiyim yani takipçilerini gerimi iade ediyim kjDJKOIQWJDIWQDWQD
banlayın şu tokatçıyıpapara at amk fakiri yırtık don alırsın kendine
olm zavallısın lan sen Q:Wesa.S:Eqwqwe eğleniyom senlebeni kaç haftadır bekletti tokatçı şimdi de 5 TL atacak DasDasd
hayır haftalardır bekledim ben 15 TL için mi bunlar sanıyorsunuz banlay7nPapara numaranı gönder parayı gönderecek.
lan faiz eklemis 15 tl diyo as.daSdwahay
hayır haftalardır bekledim ben 15 TL için mi bunlar sanıyorsunuz
geri zekalı cühela herif ben sana 15tl lik takipçi attım götüne sok o 15 tl yilan faiz eklemis 15 tl diyo as.daSdwaWQd
haftalardır bekletmesinin bedeli ne olacak banlayın şu tokatçıyıPapara numaranı at başka bir işlem yapamayız. parayı kabul etmiyorsan üye banlanmayacak konu kapanacak.