5000 TL Ücretli İstek - Sunucu Sızma (1 Viewer)

S.a Arkadaşlar Elimde 3/4 Tane Site Var, Sunucu Sızma Konusunda Uzman Kişiler Pm Yoluyla Veya Skype Yoluyla Ulaşsınlar Bana. Sistemler'de Açık Zor Bulunur, Eğer Sızabilirim...

S.a Arkadaşlar Elimde 3/4 Tane Site Var, Sunucu Sızma Konusunda Uzman Kişiler Pm Yoluyla Veya Skype Yoluyla Ulaşsınlar Bana. Sistemler'de Açık Zor Bulunur, Eğer Sızabilirim Diyen Varsa Ulaşsın Bana. Sızabilen Arkadaşa Keş 5000 TL Ödenecektir.

S.a Arkadaşlar Elimde 3/4 Tane Site Var, Sunucu Sızma Konusunda Uzman Kişiler Pm Yoluyla Veya Skype Yoluyla Ulaşsınlar Bana. Sistemler'de Açık Zor Bulunur, Eğer Sızabilirim Diyen Varsa Ulaşsın Bana. Sızabilen Arkadaşa Keş 5000 TL Ödenecektir.

özelden yolla bakalım bro

th3 yolla şansımızı deniyelim belki paranı alırız bu vesile ile çee

Reis Senin Profile Girilmiyor Yav Pm İçin :D

Sporbet90.com
Atom
1234
-----------
Derbi90.com
Demo
112233
------------
retina2009.com
Tombal
12345
-----------
areawin29.com
Demo13
1001
-----------
Bets50.net
Destek
123123

Arkadaşlar Siteler Bunlar. En Altakini Alabilene 8 Bin TL Ödeyeceğim.

Sondaki siteye girdim adamın biri yazdı çaktırmadan cevap verdim :D

Sondaki site asp sanırsam. Onun işi daha zor

Son düzenleme:
0dd2d2826cd.jpeg

Musa cankurtaran diye biri yazdı şimdi yok skypde. Burda mısın kardeşim ? Ulaş bana bi

Kardeş Şöyle Birşey Vardır Sistemin Alt Yapsına Girilmez Diye Birşey Yoktur Elbet Bir Yerden Açık Bulunup Girile Bilir Ama Uzun Uğraş İster Lunix İle Daha Kolay Erişilir Yani Aslında Elimde Nasıl Giriliceği Hakkında 2 veya 3 Tane Tüyo Var Ama Gerek Yok

Kardeş Şöyle Birşey Vardır Sistemin Alt Yapsına Girilmez Diye Birşey Yoktur Elbet Bir Yerden Açık Bulunup Girile Bilir Ama Uzun Uğraş İster Lunix İle Daha Kolay Erişilir Yani Aslında Elimde Nasıl Giriliceği Hakkında 2 veya 3 Tane Tüyo Var Ama Gerek Yok
Yapabiliyorsan Yap Kardeşim, Gelip Paranı Alırsın ;)

Paraya İhtiyacım Yok Reis Allaha Şükür Aylık 5 Bin Tl Maaş Alıyorum Mesleğim Makine Mühendisliği :)

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,356Konular
3,281,481Mesajlar
320,437Kullanıcılar
Üst Alt