220 ₺ ile mezatımıza son hızıyla devam ediyoruz. Teklifiniz için teşekkürler. Var mı arttıran? 😊
220 ₺ ile mezatımıza son hızıyla devam ediyoruz. Teklifiniz için teşekkürler. Var mı arttıran? 😊
230 ₺ geldi @MergenN den teklifiniz için teşekkürler. Var mı arttıran? 😊
240₺ @Babafingci den geldi. Teklifiniz için teşekkürler. Var mı arttıran? 😊
250 ₺ @MergenN den geldi. Teklifiniz için teşekkürler. Herkese bol şans. Var mı arttıran 😊
Sal işte yaAktif ve ilk mailli 58 binlik hesap 250₺ye gidiyor. Var mı arttıran? 😊
Açık artırmayı kazanana şimdiden hayırlı olsun diyelim 😃 herkese bol şansSal işte ya![]()
Kanka 31 k + 50 TL?Teklifiniz için teşekkür ederim. 200₺ ile mezatımıza devam ediyoruz. Var mı arttıran? 😊
Takas yapamıyorum açık artırmara şuan hesap son 250 tlde minimum 10 tl artırarak mezata dahil olabilirsinizKanka 31 k + 50 TL?
İlk mailli ekte İststistikleri paylaştım 1000 civarı hikaye izlenmesi alıyor herhangi bir problemi veya ihlali yoktur geçmişi çok temiz. Çekilişlerle kasıldı hesap çok ucuza gidiyor mezatı kazanana şimdiden hayırlı olsunsayfa dönmemi ayrıca hikayeler kaç k görüyor
Al git ***450 TL !
450₺ Teklif geldi @NASABB dan teklifiniz için teşekkür ederim. Var mı arttıran? 😊450 TL !
500 ₺ geldi @Mortal 🖤 dan teklifiniz için teşekkür ederim. Var mı arttıran? 😊
320Açık artırma kimde kalırsa o fiyata vericem
Bu teklifi geçerli sayalım mı?)) 😅600 TL
Mesela Yani
Yok dostumBu teklifi geçerli sayalım mı?)) 😅
En son 500 ₺ teklif geldi minimum arttırma 10 tldir
250TL üstü teklif verenlerin alacağını sanmıyorum.Bu teklifi geçerli sayalım mı?)) 😅
650 lanBu teklifi geçerli sayalım mı?)) 😅
Teşekkür ediyorum 😄Yok dostum
Hayırlı satışlar
650 TL @Brefly dan geldi teklifiniz için teşekkür ederim) Herkese bol şans 😊650 lan
Açık artırma risk işidir 1 tlde bile kalsa vermek zorundasınÖrneğin birisi bi fiyat verdi ve daha yükseği gelmedi ve ya fiyat senin işine gelmezse ya da ya fiyatı veren kişi almazsa