60 adet rat/Devasa paylaşım

İlk öncelikle rat nedir bunu bilmeniz gerekiyor rat demek remote administor tool anlamına gelir uzaktan bağlanma amacıyla kullanılır port rat kullanımı için ihtiyaçtır 3 ayrı...

İlk öncelikle rat nedir bunu bilmeniz gerekiyor rat demek remote administor tool anlamına gelir uzaktan bağlanma amacıyla kullanılır port rat kullanımı için ihtiyaçtır 3 ayrı link ile upload ettim

0zfdi4.png
bjHTSV.png
WFtCRu.png

Virüs totaller

Zaten koskoca rat arşivinde virüs bulmamak imkansızlıktır neyse indirme linkleri

Link kısaltmamın sebebi gelir elde etme ihtiyacıdır eğer link kısaltmama izin verilirse böyle bir çok kaynağım bulunmakta ve paylaşmaya devam ederim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İlk öncelikle rat nedir bunu bilmeniz gerekiyor rat demek remote administor tool anlamına gelir uzaktan bağlanma amacıyla kullanılır port rat kullanımı için ihtiyaçtır 3 ayrı link ile upload ettim

Ekli dosyayı görüntüle 4155
Ekli dosyayı görüntüle 4156
Ekli dosyayı görüntüle 4157

Virüs totaller

Zaten koskoca rat arşivinde virüs bulmamak imkansızlıktır neyse indirme linkleri

Link kısaltmamın sebebi gelir elde etme ihtiyacıdır eğer link kısaltmama izin verilirse böyle bir çok kaynağım bulunmakta ve paylaşmaya devam ederim
5

Ekli dosyayı görüntüle 4155
Ekli dosyayı görüntüle 4156
Ekli dosyayı görüntüle 4157

Virüs totaller

es

132,075Konular
3,274,773Mesajlar
316,865Kullanıcılar
yigolidoSon Üye
Üst Alt