-
𝒚𝒆𝒌𝒕𝒖𝒈`
DOLANDIRICI
650k Takipçili 2015 Kurulum Kurucu Hesap Var Elimde Nasıl Medya Çekerim Bilgili Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
650k Takipçili 2015 Kurulum Kurucu Hesap Var Elimde Nasıl Medya Çekerim Bilgili Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.
TeşekkürlerTakipçinin medya client publisher vs gibi yardım kanalları üzerinde herhangi bir etkisi yok. Medya için reklam çıkmanız gerekiyor. Bunun içinde belirli şartlar var aa 1M ödemem var medya neden gelmedi işte düzenli ödemeler yapıyorum medya açılmıyor vs. Medya için gerekli şartlar Facebookta belirtiliyor biraz kurcalar iseniz bulabilirsiniz. İyi forumlar dilerim..
dua et kankaTeşekkürler![]()
Nsaıl m ı medya çekersin kurucu mu ondan mı bahsediyorun dostum650k Takipçili 2015 Kurulum Kurucu Hesap Var Elimde Nasıl Medya Çekerim Bilgili Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.
Medya DesteğiNsaıl m ı medya çekersin kurucu mu ondan mı bahsediyorun dostum
aynen100k lik reklam çıksan bile alamazsın o medya desteğini. Önemli olan tikli Facebook hesabı. Gerisi boş.
Spy nicki nedirAhmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
UpsAhmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
tamamAhmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
UpAhmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
AhhahahahahaAhmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
ahmet gg çıkınca sorarsınızAhmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
Satacaksan alabilirim650k Takipçili 2015 Kurulum Kurucu Hesap Var Elimde Nasıl Medya Çekerim Bilgili Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.
İbo cezaevindeydim yeni çıktım ağa bende diyorum neden kulaklarım çınlıyor içeride 😅Ahmet Çulha adlı kişiye sorabilirsin.
kulağını sıkeyımİbo cezaevindeydim yeni çıktım ağa bende diyorum neden kulaklarım çınlıyor içeride 😅