@6efew şikayet konusu devamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
İlk konu linki: Thread '@6efew dolandırıcıdır' https://spyhackerz.org/forum/threads/6efew-dolandiricidir.117891/
Selam arkadaşlar, tüm geçen olaylara esc olarak @SkullZ kardeş şahittir, şikayet konusu ve sağolsun yönetim uyarısı üzerine yeni VDS verdi bana ama ben sistemi hemen kurmadım bir iki gün bekliyim dedim daha 2 gün geçmeden VDSler uçtu kendisine yazdım @6efew bana VDSleri bakıma aldığını maks saat 9a kadar düzeleceğini dedi(üstünden 5 saat geçti hala kapalı)bana da geçici VDS verdi ama verdiği VDSe bile girmedi, gerçekten paraya sıkıştığım bu dönemde hesap vurup para kazanmam lazım,ama benden anlayış bekleyen @6efew mesajlara dahi bakmıyor, şimdi diyecek ki işim var çalışıyorum, kardeşim müşterinin sorunlarını halledemiyorsan niye işe giriyorsun o iş de bu değil mi? @6efew isimli kullanıcıdan şikayetçiyim ve VDSlerin 3 kere patlaması üzerine haklı olarak telafi değil iade talep ediyorum

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Olayların hepsine şahidim ve iade geçilmesi gerekiyor çünkü sistem hiçbir zaman düzenli olarak işlenmedi. 12 saat iade geçilmez ise forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,881Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt