71 Bin Üye ve Aktiflik Sorunu

Merhaba Değerli Forum Üyeleri Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Herkes bildi gibi SpyHackerz Çok hızlı Yükseliyor ancak xx form kullanıcısı sayısı 113.000 aktiflik ve...

Merhaba Değerli Forum Üyeleri

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Herkes bildi gibi SpyHackerz Çok hızlı Yükseliyor ancak xx form kullanıcısı sayısı 113.000 aktiflik ve ziyaretçi sayısı 7bin anlık üye aktifliği 600 Spy 71 Bin anlk 500 ziyaretci aktiflik 250 Her önüne gelen hesap açtığı için forum da üye konusun'da bi düzensizlik var 100bin üyelikten sonra
davetiye kodu sistemine Geçilmesini Tavsiye ediyorum çünkü uzaktan bakıldın da sanki forum user bot basılmış gibi bi havası var üyelik 100 binden sonra zorlaştırılırsa
aktiflik ve form değeri daha artıçağını düşünüyorum sanki Spy Yol geçen Hanı gibi isteyen girip çıkıyor Şuan SpyHackerz birçok forumdan daha hızlı yükseldi herkes tarafından biliniyor

iyi forumlar
@Mectruy @Lamb @KatiB
Spy Veyiez

Foruma davetiye sistemi getirmek forumun büyümesini engellemekten başka bir işe yaramaz neden engelleyelim ayrıca bot havası gözüküyor diyenler için sitenin alexa değerlerine bakarlarsa zaten bot olmadığını vb. görürler Türkiye'nin en büyük 400 sitesi en büyük 50 forumu arasında olan bir forum spyhackerz.

Hack forumuna göre buranın aktifliği rekor üstüne rekor kırdı ve ilk kez bukadar hack forumuna ilgi geldi. Multi üyeliklere yapacak bişeyimiz yok görünce banlıyoruz, ipleri yasaklıyoruz. 100 bin üyeden sonra davetiye sistemi düşünelebilir ama sıcak bakmıyorum.

Buradan daha kalabalık hack forumları var üye sayısı olarak fakat aktifliği göz önünde bulundurduğumuz da spy 70k üye sayısına rağmen çoğundan kat kat daha iyi bir aktifliğe sahip. Ayrıca bot konusu saçmalığına bir şey demeyeceğim bile zira ömerin dediklerini okursan o algıyı kafandan silmek çokta zor olmasa gerek.

131,718Konular
3,270,582Mesajlar
315,979Kullanıcılar
Üst Alt