dedi elessya kardeşim vede haklıydıPlesk Alınca Muhtemelen DM Sitesi Kurup Hesap Düsürüp Satıp Para Kazancaktın?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
dedi elessya kardeşim vede haklıydıPlesk Alınca Muhtemelen DM Sitesi Kurup Hesap Düsürüp Satıp Para Kazancaktın?

Sen nasil bi manyaksinagalar sagolun ama babam ölmedi 4 kardesimde konuyu görüp parayı atar belki diye yazdım neyse bu tecrube oldu![]()
kendisi halsiyetsiz orospu evladının teki kenzy100k hesabını 200den verecekti esc diyorsun neymiş pahalıymış ben,im için diyornuşinstagramda 0 hesap acıyor spyden ban yemis @ lenmiyor ama instagramda 80k 110 k hesapları var kenzy110k fln ismi herdakka deisiyor real fotograflarıda sunlar tipini siktigim veledi
aaa idolüm bi sosyal medya rankı vermen yokmu abiSen nasil bi manyaksin

Knk bana WhatsApp ulaş onun belasını sikerim 0554 148 71 90arkdaslar 4 tane kardesime bakıyorum sanaldan kazandıgım parayla forumdan buludugum arkadas bana plesk fln kurcaktı hesap fln vercekti 80 tl attım engell attı
zaten zar zor topladım parayı birde babam yakın dönemde öldü kardeslerime bakıyorum param dolandırıldı napabilirim cok acil ihtiyacım var ?
dedi ve dm basmaya devam ettiPlesk Alınca Muhtemelen DM Sitesi Kurup Hesap Düsürüp Satıp Para Kazancaktın?
eskisehirde oturuyor lise 1 e gidiyor insta siflerine mamincnmbu koyuyor tek bildigim infoları buKnk bana WhatsApp ulaş onun belasını sikerim 0554 148 71 90
ben dm basmam.dedi ve dm basmaya devam etti![]()
Eywallah yeni yeni şeyler öğreniyorum sayenizde adamsınızEscrow : Emanet, üçüncü bir tarafın, işlem yapan taraflarca kabul edilen koşullara bağlı olarak, birincil işlem yapan taraflar için para veya mülk aldığı ve ödediği sözleşmeye dayalı bir düzenlemedir. yani kısaca site adminlerinden biri geliyor hesap ticareti ise ben hesabı veriyorum sen parayı adam hesabı güvene çekiyor sana hesabı bana parayı veriyor bu
Ulan knk anlamisti herkes babanin olmedimiagalar sagolun ama babam ölmedi 4 kardesimde konuyu görüp parayı atar belki diye yazdım neyse bu tecrube oldu![]()
Eywallah yeni yeni şeyler öğreniyorum sayenizde adamsınız
cidden üzülmüştüm başta bedava plesk vericektim sonra vazgeçtimUlan knk anlamisti herkes babanin olmedimi