baki
Hesabı ucuza salacam ödeme yöntemi papara
Fiyat=> 10bin tl
Begeni almak için knkneden hide koydun ?
böyle konular hide içine alınamaz görmiyim bidahaBegeni almak için knk
böyle konular hide içine alınamaz görmiyim bi
Kiskandınmı knkn10 bin tlahahahahah
Tm biraz daha nazik ol sende bidahankineböyle konular hide içine alınamaz görmiyim bidaha
pm at alıcamHesabı ucuza salacam ödeme yöntemi papara
Fiyat=> 10bin tl
kiminle ne konuşduğuna dikkat etTm biraz daha nazik ol sende bidahankine
Tm usta eyw hatırlatığın içinSatarken Escrow hizmetinden yararlanmayı unutma.
Farkındayımkiminle ne konuşduğuna dikkat et
Sendeblv ikisin nasil bu lafi kullana biliyon amk anlamiyomalacak kişi esc kullansın da sıkıntı yaşamasın her ihtimale karşı
kanka sen önce yazmayı öğren de ben yaşamıyayım sorun yok.Dedemi çağırsan dedem bilebesc isternsen kendinden ustlere bilgi veriyon dewam et böyle fazla yaşamazsın 🤣
Ben oyle yazıyorumkanka sen önce yazmayı öğren de ben yaşamıyayım sorun yok.
konuya esc ile yapılır yazsaydın ben şuan mesaj olarak atmazdım kanka anladın mı tokatçı piyasa da çok fazla sana tokatçı demiyorum şuan ama belki öylede olabilirsin.BilememBen oyle yazıyorum

kanka sen önce yazmayı öğren de ben yaşamıyayım sorun yok.
Tm knk haklısın ben yazmadim diye alan kisi adam esc yapilir yazmamiş esc ile yapalımdemeyeyimmi diyo yada oylemi derkonuya esc ile yapılır yazsaydın ben şuan mesaj olarak atmazdım kanka anladın mı tokatçı piyasa da çok fazla sana tokatçı demiyorum şuan ama belki öylede olabilirsin.Bilemem![]()
Neyse ya uzatmayalim dahaTm knk haklısın ben yazmadim diye alan kisi adam esc yapilir yazmamiş esc ile yapalımdemeyeyimmi diyo yada oylemi der
pmalacak kişi esc kullansın da sıkıntı yaşamasın her ihtimale karşı
Hesabı ucuza salacam ödeme yöntemi papara
Fiyat=> 10bin tl