görüntülü teyit vermek için abaza avcısı kız lazım şu an görüntülü teyit olmadan 5 6k kaldırıyorum görüntülü teyit olursa 10k yı bulacağını düşünüyorum haftada kazandığımız...
resim teyitleri var bende işaretli özel yaptırdım verememtaktik var mı bende ses teyitleri falan var![]()
nerden yaptırdın bende yaptırayımresim teyitleri var bende işaretli özel yaptırdım veremem
kız cevren varsa halledersn knk ben arkadaşımdan istemiştim komisyon karşılığınerden yaptırdın bende yaptırayım![]()
arkadaşlarım varda bir tanesiyle o kadar samimiyetteyim ona da dedim haber bekliyorum halakız cevren varsa halledersn knk ben arkadaşımdan istemiştim komisyon karşılığı
Heh efendim@Nephthys | Seni Çağırıyor Galiba
@Nephthys | Seni Çağırıyor Galiba
teklifimle ilgilenen varsa öm gelsinHeh efendim
Sınavlar var knk yateklifimle ilgilenen varsa öm gelsin
Fazla işin olmaz zaten seninle iletişim kurabileceğim bi yer verirsin lazım olunca yazarım 5 6 saniye görüntülü açıp kapatırsınSınavlar var knk ya
c2demi yapiyonFazla işin olmaz zaten seninle iletişim kurabileceğim bi yer verirsin lazım olunca yazarım 5 6 saniye görüntülü açıp kapatırsın
okgörüntülü teyit vermek için abaza avcısı kız lazım şu an görüntülü teyit olmadan 5 6k kaldırıyorum görüntülü teyit olursa 10k yı bulacağını düşünüyorum haftada kazandığımız parayı yarı yarıya kırışırız sadece görüntülü teyit verecek orasını burasını açmayacak yüzünü göstermeyecek