Rating - 0%
Öncelikle kendim bu konuda iyi olduğumu iddaa etmiyorum kesinlikle bu forumda benden daha iyi avcılar vardır. Yeni baslamak isteyenlere veya kendine bilgi katmak isteyenler içindir.

[CHARGE=3]1- Foto Olayı : Kesinlikle ama kesinlikle bissürü fotosu olan, ama fazla tanınmayan bir model kullan.

2- Dikkat Et : C2 li manyaklara bulaşma

3- Ses Olayı : Ses işini halletmek için çok güvendiğin bi kız arkadaşınla anlaş parayı kırışırsınız. ( ya da ses değiştirme programı kullanabilirsen onu kullan ama şunu unutma kesinlikle ses istiyorlar.)

4- Dikkat Et :Şak diye para isteme engeli basar giderler.

5- Hesap Olayları : Sadece tek platformdan hesap oluşturma Instagram hesabı da oluştur, fotolarımı orada paylaşıyorum diyip inandırıcılık seviyesini arttırabilirsin hatta dayıyı kandırdıktan sonra storyde paylaşıp kesin olarak adamı kaybetmezsin.

6- Para Olayı : Para atmak isterlerse başta ısrar etme, bi süre geçtikten sonra söyledikleri miktarları azaltarak para al.

7- Sağlamlaştırma : Bi müddet sonra numara değiştir yani başka bir numaradan konuş adamla wp üzerinden. Arkadaşının numarasını kullanabilirsin eğer izin verirse bu da inandırıcılık için ideal hatta eğer adamı yurtdışında yaşadığına ikna edersen yüklü miktarda para dızlayabilirsin çünkü araya başka masrafların da girdiğini söyleyip telefon parası sim kart parası cart curt parası diyip tek seferde 1500 e kadar kazanç sağlayabilirsin.

8- Açık Kapı Bırak: Evli bi kadın olduğuna inandırma taktiği de var bunu sonradan kaçış için kullanabilirsin, ''kocam beni tatmin etmiyor, onu hiç sevmiyorum ama parası var diye ayrılmıyorum mecbur bana bakacak birisini arıyorum sen bana bakarsın dimi aşkım '' gibi cümleler kullanarak işin mühimmiyetini arttırabilirsin.

9- Son Sözler : Para aldıktan sonra ''Finish Him ! '' yöntemleri kullanmak zorunda kalacaksın. Yukardaki maddede söylediğim role play taktiğini şöyle değerlendirmen gerekecek, '' kocam konuştuğumuzu fark etti beni öldürecek sil mesajları çabuk elveda bitanem seni hep seveceğim'' gibi duygusala bağlayarak şüphe çekmeden toz olabilirsin.

10- İstiklal Marşı ve Kapanış : İşini bitirdikten sonra ( parayı cukkaladıktan sonra yani ) her yerden engelle. Hatta engelleme işi sorun olmasın diye her zaman sahte numara kullan.
Evet bro bunları kullanarak basit seviye dayı dolandırabilirsin. Ekleme yapmaya açığım fazla tecrübem yok sadece bildiğim ve gördüğüm taktikleri yazdım. Kolay gelsin[/CHARGE]
as

131,612Konular
3,269,693Mesajlar
315,569Kullanıcılar
Üst Alt