ya sal kank urasmaya deymez avelle bos bos sallıoNe dedin ne dedin seni duvardan duvara vururum çocuk yaz bana telegram yada instagram: protexq adamsan yaz anani duvardan duvara vururum bak
ya sal kank urasmaya deymez avelle bos bos sallıoNe dedin ne dedin seni duvardan duvara vururum çocuk yaz bana telegram yada instagram: protexq adamsan yaz anani duvardan duvara vururum bak
bende istiyorum ailevi değerlere küfür etmesinden@SkullZ @Killer bu etiketteki arkadaş @semihhouze ana bacı küfür etmekte banlanmasini ve konunun kilitlenmesini istiyorum @vampirrs de kabul ederse arkadaşın banlanıp @vampirrs in konusunun kilitlenmesini istiyoruz
kabul ediyorum konu kilite alınsın@SkullZ @Killer bu etiketteki arkadaş @semihhouze ana bacı küfür etmekte banlanmasini ve konunun kilitlenmesini istiyorum @vampirrs de kabul ederse arkadaşın banlanıp @vampirrs in konusunun kilitlenmesini istiyoruz
allaha söven ben değildimbende istiyorum ailevi değerlere küfür etmesinden
niye r yapıonki simdibende istiyorum ailevi değerlere küfür etmesinden
sizin gibi avller anca fanım olur zaten .d@SkullZ @Killer bu etiketteki arkadaş @semihhouze ana bacı küfür etmekte banlanmasini ve konunun kilitlenmesini istiyorum @vampirrs de kabul ederse arkadaşın banlanıp @vampirrs in konusunun kilitlenmesini istiyoruz
Bizmi fanınız gel para tagı çıkaksizin gibi avller anca fanım olur zaten .d
tamam memati .d en büyük sensinBizmi fanınız gel para tagı çıkak![]()
Semih keman senmisin?sizin gibi avller anca fanım olur zaten .d
ĞPÜGDSŞFHDŞFHDGÇ,İŞHFDİSemih keman senmisin?
EVETSemih keman senmisin?
incele yapıp html kopyalıon en buyuk sensin aslanım
İg dm bak
https://www.youtube.com/c/SemihKeman/videos KLFSDGLÖĞFHSDGLÖŞFDHLÖKŞMFHDÖKM izlesene bi houndİg dm bak
İg dm bak
fanlarım çıkıyor ortaya .dhttps://www.youtube.com/c/SemihKeman/videos KLFSDGLÖĞFHSDGLÖŞFDHLÖKŞMFHDÖKM izlesene bi hound
ya abazı avı yapmak istiyom ama cok korkuyumhttps://www.youtube.com/c/SemihKeman/videos KLFSDGLÖĞFHSDGLÖŞFDHLÖKŞMFHDÖKM izlesene bi hound
HAHAHAHAAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHA amk bekle hakkında dolandırıcıktan sibere yazayımda gör bakalım
semih abimizden bilgiler
semih abimiz allaha küfür ediyor fakat hesap calmayın diyor wowwwHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHA amk bekle hakkında dolandırıcıktan sibere yazayımda gör bakalım
dallama seni bekle et bakm neoluyor int kapatmaktan seni iceri almıyolarmı qweHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHA amk bekle hakkında dolandırıcıktan sibere yazayımda gör bakalım
Benkim semihkemann a yazdı aq
İg deki semihkemann sen değilmisinçocuk bana yazdı boş küfür etme die
Semihkemann düzgün saygılı biri attığı st lerden belli ama senin onu ismini kullanarak bunu yapman hoş değil arkadaş bi konu açmış yardım istemiş yardım ettik gelmişsin bize burda aile vi değerlerimize küfür ediyorsunuz? Bunu neden yaptın ve neden yükseldin anlamış değilim
kapatlmSemihkemann düzgün saygılı biri attığı st lerden belli ama senin onu ismini kullanarak bunu yapman hoş değil arkadaş bi konu açmış yardım istemiş yardım ettik gelmişsin bize burda aile vi değerlerimize küfür ediyorsunuz? Bunu neden yaptın ve neden yükseldin anlamış değilim
Gel aile vi değerlere küfür ettiğin için özür dile konuyu kapatalım daha da uzatmakapatlm
tm abGel aile vi değerlere küfür ettiğin için özür dile konuyu kapatalım daha da uzatma