Her bilgiye sahibim hesap hazır resimler hazır sesi de hallediyorum bir şekilde ama bir türlü dusuremiyorum kesin ve hızlı sonuç veren methodunuz var mi
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Arkadaş yapıyor ses bile atmadan 1k aldığı bile oluyor ama nasıl yapsam bilmiyorumMillette para yok. Olanda temas istiyor. Aşırı zaman gidiyor. Bazı sosyal medyalarda hediye yollama falan var. Orda belki hediye et falan diyebilirsin. Hızlı olmaz. -=Stripped Content=-
Ödemede sıkıntı yaşıyorsan iban fln bende ad soyad istemiyor methodumda var instagram/win6dows beraber iş yapariz nasil oltaya hizli bir sekilde getirirsin methodlari kendi capimda sosyal muhendislik olarak varHer bilgiye sahibim hesap hazır resimler hazır sesi de hallediyorum bir şekilde ama bir türlü dusuremiyorum kesin ve hızlı sonuç veren methodunuz var mi
Kanıt sana yolladı mı?. Öyle diyenler var evet. Bazılarında bal akıyor. 1k'da yollanmaz yani. Bence işin içinde başka iş vardır.Arkadaş yapıyor ses bile atmadan 1k aldığı bile oluyor ama nasıl yapsam bilmiyorum
Daha bugun aldim 50 lira aq atan atiyor yeteki teknik biraz mantikKanıt sana yolladı mı?. Öyle diyenler var evet. Bazılarında bal akıyor. 1k'da yollanmaz yani. Bence işin içinde başka iş vardır.
Dekont bile vat atayim miKanıt sana yolladı mı?. Öyle diyenler var evet. Bazılarında bal akıyor. 1k'da yollanmaz yani. Bence işin içinde başka iş vardır.
1k?Daha bugun aldim 50 lira aq atan atiyor yeteki teknik biraz mantik
Yoh aq 1 k almak icin baya ugrasmak lazim goruntuli sesli gorusme fln
İkna kolay be aga.Daha bugun aldim 50 lira aq atan atiyor yeteki teknik biraz mantik