abaza dayılardan kesin para koparma

beyler bu adamlardan nasıl para koparabiliriz inansın diye foto atıyom ss alıp engelliyoalr amk

eger niyetin ciddiyse evlenelim de kalkip geleyim de baska sehirdeyse ornek olarak dayimiz izmirde diyelim sen istanbulda dedin istanbul izmir arasi otobus biletlerinin ssini al bunlar var de o da tamam diycek benim de kartim bloke oldu ya da para kalmadi sen alirmisin o da sen yeterki gel ben alirim diycek sonra kart isim soy isim cvc girme yerinin fotografini atacaksin ve diycen ki bunlari istiyor kartinin onlu arkali fotografini atar misin o da eger malsa aticak hangi bankaysa internet bankaciligini indiriyosun ordan sifre al / sifremi unuttum kismina gireceksin ********* sistemin varsa adamin tc kimlik bilgilerine ulasicaksin cunku internet bankaciligi tc istiyor girerken tcsini girdikten sonra birde telefon numarasi istiyor onu da gireceksin sonra dayinin telefonuna bir kod gidicek bankadan askim o kodu atar misin otobus biletinin onayi diyip kandiracaksin kodu soyledinmi yarragi yedi dayimiz internet bankaciligina gireceksin eger icinde parasi varsa parayi al eger yoksa da 10 bin tl kredi cek 10 binden sonrasini banka ariyor siz mi yaptiniz diye 9 bin ceksen de zaten kafi oyle kendi hesabina atacaksin bu kadar basit kardesim kolay gele
kanka diyelim çektik 9k heriften. Polise gitse bulamaz mı bizi

kanka diyelim çektik 9k heriften. Polise gitse bulamaz mı bizi
Şunu da eklemeyi unutmuşum kanka şöyle diyim adamdan şikayete gitmemesi için de yüzünün gözüktüğü nude alacaksın eğer şikayete gidersen bütün akrabalarına rezil rüsva ederim seni dersin bak bakalım gidiyomu polise dkdkdkdgkdgk

Şunu da eklemeyi unutmuşum kanka şöyle diyim adamdan şikayete gitmemesi için de yüzünün gözüktüğü nude alacaksın eğer şikayete gidersen bütün akrabalarına rezil rüsva ederim seni dersin bak bakalım gidiyomu polise dkdkdkdgkdgk
gider gider...
bak " dolandırıcılık tan " 10 yıl yediğini düşünelim.
ulan bi 10 yılda " tehdit,şantaj'dan " yersin 10+10= 20 Yıl Yapar....

kanka ben öyle basit kişilere yapmıyorum zaten onlarla işim olmaz malum parti millet vekilleri ve diğer parti milletvekili insanlar ekli bende büyük oynuyorum yani varsayalım sen milletvekilisin kariyerin ve evlilik hayatın mı 10 bin tl mi ?
"" büyük Balık, Küçük Balığı Herzaman Yer ! "" bu sözü unutma
sen normal bir insansın ve karşıdaki kişi ise hükümet adamı sıradan biri değil yani
seni kısa süre içinde yakalarlarsa hiç şaşırma.

131,795Konular
3,271,450Mesajlar
316,212Kullanıcılar
Üst Alt