ABAZA DAYILARI DOLANDIRDIM AMA BİR SORUNUM VAR

Konu Özeti

Hollanda'da yaşayan bir kişiye sanal görüşme vaadiyle 1000 TL aldıktan sonra, para gönderen kişi şikayet tehdidinde bulunuyor. Ödeme açıklamasına 'okul yardımı' yazılmış ve yazışma kaydı yok. Bu durumun hukuki sonuç doğurup doğurmayacağı ve olası riskler değerlendiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese esenlikler dilerim biliyosunuzdur sapık dayıları kandırıp paralarını yiyen gençler çok fazla bende onlardan birsiyim
sahıs bana sanal video görüsme teklif etti daha sonra para teklif etti 1000 tl sonrasında aldım parayı ıbandan yapamayacagımı soyledım sahıs hollandada yasıyor ve senı pazartesı sıkayet edecegım dıyor elınde hıcbır yazısma yok parayı gonderdıgıne dair ödeme acıklamasınada okul yardımı yazmıs bi sey cıkarmı merak edıyorum FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ DAHA DETAYLIDA ANLATABİLİRİM YARDIMCI OLMANIZ ÇOK MUTLU EDER

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

herkese esenlikler dilerim biliyosunuzdur sapık dayıları kandırıp paralarını yiyen gençler çok fazla bende onlardan birsiyim
sahıs bana sanal video görüsme teklif etti daha sonra para teklif etti 1000 tl sonrasında aldım parayı ıbandan yapamayacagımı soyledım sahıs hollandada yasıyor ve senı pazartesı sıkayet edecegım dıyor elınde hıcbır yazısma yok parayı gonderdıgıne dair ödeme acıklamasınada okul yardımı yazmıs bi sey cıkarmı merak edıyorum FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ DAHA DETAYLIDA ANLATABİLİRİM YARDIMCI OLMANIZ ÇOK MUTLU EDER
Parayı aldınmı anlamadım kral biraz daha açarmısın

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,050Konular
3,297,704Mesajlar
326,236Kullanıcılar
KemalseSon Üye
Üst Alt