Abaza Tokatlayarak Haftalık 3000TL Para Kazanma !

EMİN OLUN VERECEĞİNİZ KREDİYE DEĞECEK ! İlk olarak yabancı etiketlerden takipçisi öyle aşıırı fazla olmayan yani (tanınmayan ünlü biri olmasın demek istiyorum..) aktif bi...

EMİN OLUN VERECEĞİNİZ KREDİYE DEĞECEK !

[CHARGE=100]
İlk olarak yabancı etiketlerden takipçisi öyle aşıırı fazla olmayan yani (tanınmayan ünlü biri olmasın demek istiyorum..)

aktif bi kız hesabı bulun inandırıcı olsun ha :)

- Bu kızın fotoğraflarıyla bir instagram hesabı açalım fotoğrafları peş peşe atmayın aralıklarla atın aynı şekilde storyleri de bu sayede fake olduğunuzu belli etmemiş olursunuz bioyu düzenleyin -Şehirİsmi -tüm gözler üzerimde (bioya böyle bunun gibi bi tane de söz bırakın)

- İsmini öyle melisa alev falan filan yapmayın (selinay , nihal) falan gerçekçi olsun.

- Sonra abazaların bulunduğu karı hesaplarına gidip abazalara teker teker istek atmaya başlayın sizi geri takip ettiklerinde
onları takipten çıkın ki takip listeniz çok olmasın , siz çıksanız da onlar takipten çıkmaz zaten / iletişim kurup tokatlamaya karar verdiğiniz kişileri takip edin ama .d

Tokatlamak İçin Sosyal Mühendislik Örneğim :
- Abaza Özelden Yazdıktan Sonra Konuşmaya Başlayın Slm Falan Ondan Sonra Senden Hoşlandım Vs. Derler Aradan 1 2 Gün Geçince Genellikle En Çok Kullanılan Yöntem Ters Cevap Vermektir

Abaza Sorar: Canım Neyin Var Neden Ters Cevap Veriyorsun
Abaza Avcısı: Aşkım Kirayı Ödemeyemiyorum 3 Aydır Çalışamıyorum
Abaza: Canım: Ben Sana Yolluyum Öde
Abaza Avcısı: Hayır Canım Ben Hallederim Vs. Der

Konuşma Devam Eder Ondan Sonra Abaza Avcısı Cebe Havale Veya Başka Banka Hesabına Parayı İsteyin Ve Adamı Engelleyin

[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,997Konular
3,273,800Mesajlar
316,740Kullanıcılar
flooppp77Son Üye
Üst Alt