Abazalar'ın ödeme Yöntemi?

Merhaba, Arkadaşlar abaza dayılar para gönderince nasıl bir yöntem tercih ediyorsunuz? Adımız görünmeden nasıl alabiliriz? (Kripto haric) cunku onlar icin zor bir yontem.

pep yada ininal kart kullanabilirsin bankamatikten atarsa isim ve soyisim baş harfi çıkar kartsız işlemde normal ibanını verip bahane uydurarak abimin kardeşimin vs. çok yöntem var

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba,
Arkadaşlar abaza dayılar para gönderince nasıl bir yöntem tercih ediyorsunuz?
Adımız görünmeden nasıl alabiliriz? (Kripto haric) cunku onlar icin zor bir yontem.
İban konusunda yurt dışı bankalarını kullan.Kripto dışında TR bankalarına ödeme almaya kalkma.Ne kadar ismin soyad gözükmese bile artık e-cüzdan bile olsa devletle bilgileri paylaşmak zorunda.Benim önerim Payeer tarzı siteler. Yukarıdaki arkadaş pep demiş inniali bilmiyorum fakat pep kimlik doğrulama istiyor. Sanal takip edilemeyen bir kart oluşturman lazım

İban konusunda yurt dışı bankalarını kullan.Kripto dışında TR bankalarına ödeme almaya kalkma.Ne kadar ismin soyad gözükmese bile artık e-cüzdan bile olsa devletle bilgileri paylaşmak zorunda.Benim önerim Payeer tarzı siteler. Yukarıdaki arkadaş pep demiş inniali bilmiyorum fakat pep kimlik doğrulama istiyor. Sanal takip edilemeyen bir kart oluşturman lazım
tc data dan çok ne var ben başkasının adına kayıt oluyom bakıyom doğum tarihine 60 70 yaşında üye oluyom o adam nerden bilisn pepi

132,029Konular
3,274,238Mesajlar
316,793Kullanıcılar
BamsSon Üye
Üst Alt