@Abdull4h Adlı şahısın Dolandırması

Şahıs ilen 130 ₺ 80 K hesap anlaştık ve hesabına 130 ₺ Yolladım devamını ilerideki zamanda yollayacağımı da belirttim parayı yolladıktan sonra şahıs mesajları silmeye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahıs ilen 130 ₺ 80 K hesap anlaştık ve hesabına 130 ₺ Yolladım devamını ilerideki zamanda yollayacağımı da belirttim parayı yolladıktan sonra şahıs mesajları silmeye başladı.Hakkında zaten cimerde suç duyurusunda bulunacağım.Başına bela aldın çocuk bilgin olsun.gerekli kanıtlar asagidaEkran Alıntısı.PNG
1630768461421.png
Bu da dekont

• |𝐂𝐎𝐃| |𝐂𝐎𝐃| ɴᴇ ʙᴇᴅᴇʟʟᴇʀ ᴏᴅᴇᴍɪsɪᴋ, ʙɪᴢᴅᴇɴ ɪʏɪsɪɴɪɴ ᴀᴍɪɴᴀ ᴋᴏʏɪᴍ.
Spyda böyle kişilerin barınmasıni istemiyorum şahıs aynı 80k benimle 200₺ anlaştı şimdi parayı aticagim zaman bu arkadaşin konusu sayesinde kurtuldum @Abdull4h telafi parasını atarak kurtulmasın banlansin

Spyda böyle kişilerin barınmasıni istemiyorum şahıs aynı 80k benimle 200₺ anlaştı şimdi parayı aticagim zaman bu arkadaşin konusu sayesinde kurtuldum @Abdull4h telafi parasını atarak kurtulmasın banlansin
Kılpayı kurtarmışsın valla :D
Şahıs ilen 130 ₺ 80 K hesap anlaştık ve hesabına 130 ₺ Yolladım devamını ilerideki zamanda yollayacağımı da belirttim parayı yolladıktan sonra şahıs mesajları silmeye başladı.Hakkında zaten cimerde suç duyurusunda bulunacağım.Başına bela aldın çocuk bilgin olsun.gerekli kanıtlar asagidaEkli dosyayı görüntüle 23789
Ekli dosyayı görüntüle 23790
Bu da dekont
Kral 80k yı 130 a sattığından şüphelenmedin mi hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,643Konular
3,270,063Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt