Abiler Forum Hakkında Bir Sorum Var

Konu açtığımda kategoriye bağlı olarak bazılarının rütbesi yetmediği için benden özel olarak link istiyorlar hepsine yetişemiyorum. Kategorileri hangi rütbelerin görebileceği...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu açtığımda kategoriye bağlı olarak bazılarının rütbesi yetmediği için benden özel olarak link istiyorlar hepsine yetişemiyorum.
Kategorileri hangi rütbelerin görebileceği bir yerde yazıyor mu dikkat etmedim çünkü hiç, ona göre açarım konuyu

Konu açtığımda kategoriye bağlı olarak bazılarının rütbesi yetmediği için benden özel olarak link istiyorlar hepsine yetişemiyorum.
Kategorileri hangi rütbelerin görebileceği bir yerde yazıyor mu dikkat etmedim çünkü hiç, ona göre açarım konuyu
Olm yapma bir daha rütbeni düşürürler öyle yapmak yasak

Forum kuralları 15. ma.dde;
Yetkisi olmayan rütbesi düşük üyelerin, gizlenmiş konu içeriklerini görüntüleyebilen üst seviye üyelerden konu içeriği istemesi yasaktır. Aynı şekilde üst seviye üyelerin de alt seviye üyelerle bu tarz paylaşım yapması yasaktır.
Bu durum adminler tarafından farkedilirse doğrudan ban cezası alırsınız ve rütbeniz düşürülür.

Haberin olmadığı için bu seferlik rütbeni düşürmeyeceğim ama üyeliğini takibe alacağız. Kural ihlali yapmaya devam edersen ceza alacaksın.
Forum kuralları: https://spyhackerz.org/forum/threads/forum-kuralları.7279/

soruna gelecek olursak
Konuşar herkes görsün ve çok fazla reaksiyon alayım diye tek bir kategoride açılamaz. Konular, içeriği hangi kategoriye uygun ise oraya açılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,887Konular
3,272,319Mesajlar
316,480Kullanıcılar
Üst Alt