Account Cracking Kategorisi Hakkında

Merhaba forumda bir çok kategori de verilen emek gibi account cracking kategorisinde de ben ve bir çok dostum emek veriyoruz konu paylaşıyoruz fakat bu kategori gezginlere...

Merhaba forumda bir çok kategori de verilen emek gibi account cracking kategorisinde de ben ve bir çok dostum emek veriyoruz konu paylaşıyoruz fakat bu kategori gezginlere kapalı olduğu için normalde bazen diyecektim fakat artık çoğu zaman açtığımız konulara bir cevap bile gelmiyor. Bence bu kategorinin forumun geleceği açısından ve bizim açımızdan gezgin üye sınıfına tamamen açılmalıdır. Hem açtığımız konulara ne kadar yorum gelirse google üzerinde de o tür keywordslerde forum öne çıkar ve dediğim gibi açıkçası yorum veya beğeni değil fakat insan bazen uğraşlarının karşılığını almak istiyor ve konu açtığımız da o konuya bir cevap bile gelmemesi insanı az da olsa üzüyor hevesini kırıyor ki son zamanlarda account cracking kategorisi için şunu gözlemledim artık birkaç kişi haricinde girilmeyen bir kategori olmaya başladı bence o kategori tamamıyla gezginlere açılmalı. Aslında o konunun gezginlere kapatılmasının sebebi ne kadar emek o kadar ekmek mantığı galiba fakat bahsettiğim şeyler doğrultusunda o bölümün gezgin sınıfı üyelere açılması bence daha mantıklı diye düşünüyorum

131,651Konular
3,270,105Mesajlar
315,695Kullanıcılar
balyozcanSon Üye
Üst Alt